/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +32 -4
    Neden bilmiyorum. 1 seneyi aşkın dövüşe gitmiştim (MMA). orada çok ağır bir kondisyon çalışması vardı. ara verdiğim 1.5 senede hiç durmadan gerekli teçhizatı sağlayıp her 3 günde bir bu sporu yaptım. yani abartılı bir şey yok, normalde 2 günde bir bile yapılabilir. ben 3 bazen 4 günde bir yaptım.

    derken sıkıldım mı noldu bilmiyorum. bıraktım. şimdi tekrar toparlamam gerek. ama sanki sürekli uykulu gibiyim. kılımı kıpırdatasım gelmiyor. bir iki zıplasam yumruk sallasam yorulup nefes nefese kalıyorum. kollarımdaki bacaklarımdaki kaslar adeta yanıyor. ayağa kalkınca başım dönüyor. dünyamdan bezdim. hiç kimseyi sevmiyorum, hiç bir yannan istemiyorum. spor yapmakta istemiyorum dıbına koyayım.

    ergenliği atlatalı uzun süre oldu. e karı da değiliz depresyona girelim. yaklaşık 3 aydır böyleyim. dün o kondisyonu tekrar atayım dedim eskisinden 10 kat beter yapmış olmama rağmen 10 kat çok yoruldum amk iflahım gibildi, durduktan sonra annem aradı telefonda konuşamadım siz düşünün. bayılıyordum lan. yattığım gibi uyumuşum amk. şuan 2 yumruk sallıyorum arka kol kasları bildiğiniz yanıyor (ham olmamışım, yorgunluktan yanıyor)

    bunun sebebi ne, çözümü ne dıbına koduklarım bana yardım edin artık. yorulmuşumdur dedim, 3 aydır sadece haftada bir iki defa gölge taksu yaparak vücudu koruyup yattım öküz gibi. yok!
    ···
   tümünü göster