/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +11
    Beyler atarken çaylak yediğim partı da atayım yarın toplanırsak devam ederim ah bu part anısı büyük..

    Sabah uyandım Güneşi haberdar ettiğim için rahat rahat hareket ediyordum. Kiyafetleri giydim. Saçı her zamanki gibi tarayıp çıktım. Küçük şehir olduğu için 1 sigaralık yol vardı yaktım yoluma gittim.

    Kafeye yaklaştığım zaman Büşrayı gördüm tam kafeye girecekken bana yaklaştı. Sigarayı fırlattım ve bana sarıldı. Şaşırmış vaziyette beklerken tepki falan da veremedim. Tam şaşkınlığımı attığım zaman yavaş yavaş geri çekti kendini senin için çok endişelendim dedi ben bişey diyemeden kafeye geçtik oturduk.

    Kahvenin eşliğinde sohbet muhabbet derken konu ilişkilere geldi. Büşranın hiç sevgilisi olmamış halbuki çok güzel kızdı beyler ama mutlu etti bu beni hoşuma gitti. Israrla benim ilişkilerimi sorunca 7 yıllık bir ilişkiden çıkalı 2 yıla yakın oluyo falan diye geçiştirdim. Ama gözlerim dolmuştu ağlamak üzere olduğumu farkedip lavaboya gittim. Büşraya çaktırmamaya çalışıyordum. Tuvalette hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. içeri girenlerin gibici bakışlarına aldırış etmeden ağladım. 10 15 dakka sonra Büşraya ayıp oldu diye gözlerimi silip yüzümü yıkayıp yanına gittim. Kızaran gözlerimden ağladığımı anlamış.

    Bü: Çok özür dilerim eco bilemedim ıh şey... ben
    B: Tamam Büşra önemli değil.
    Bü: istersen anlatabilirsin Eco biliyorsun değil mi?
    B: Evet Büşra iyi teşekkür ederim. Belki birgün be Büşra belki birgün.

    Kıza olanları anlatmayı çok istedim fakat bana cephe alması veya acımasını istemediğim için sustum. 5 10 dakka daha oturup kafeden çıktık.
    ···
    1. 1.
      +1
      Takip edecem ha yaz bakalım
      ···
    2. 2.
      0
      gözlerim doldu
      ···
    3. 3.
      0
      Bekliyoruz reis
      ···
    4. 4.
      0
      Bekliyoruz reis
      ···
    5. 5.
      0
      Devaaam
      ···
    6. 6.
      0
      Yaz kardeş
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster