/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    Iyi geceler panpalar...

    Hayat bana o kadar ama o kadar kolay geliyor ki babamın bir tane iş hanı (lapis iş hanı ) ismide bu beyler bilenler bilir 2 tane fabrikası ve sayısını sormaya ve babamın söylemeye utandığı kadar dairesi var ve 6 7 tanede arabası var. Yani aylık kazancı rahat bi 900k 1m arası değişiyor.
    Giderleriyle birlikte , cebine kalan para 800k nın üzerinde. Beyler sizin gibi değilim bunu sizi orseleyip hava atmak için dillendirmiyorum ve hiç bir zaman o kafaya sahip bir insan olmadım.

    2 gün önce kız arkadaşım ve onun da 2 tane kız arkadaşlarıyla birlikte bi cafeye isim vermek istemiyorum oturdum.

    Hesap geldi önüme 320 tl kadardı ve 400 tl bırakıp çıktım bilirsiniz bahşiş attım kesinlikle hava atmak için söylemiyorum ama cidden bunlar benim için komik rakamlar.

    Her neyse konumuza dönelim beyler bende sizin gibi olmak istiyorum sözlüğe girip ayar verdiklerimi anlatmak istiyorum ama böyle anılarım olmadi 19 yaşında bir panpanızım.

    Düşündüm taşındım ve 2 gün önce gittiğim kafeye bugün 1.1k ya işe başladım bende kendim hakederek kendi imkanlarıyla bir yere varan insanlardan olmak istiyorum ve ilk iş günüm yarın panpalar önerileriniz neler nasıl davranmalıyim ilk günden nedir nasıldır bi yardımcı olun.

    http://www.imgim.com/3055incie6756433.jpg
    ···
   tümünü göster