/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -4
    Tarih 6.10.2016 saat:13.00

    inci sözlükte dolaşıyordum yine 7deliklitokmagin saçma sapan şeylerini görüp sovmustum ardından bir başlık okudum yazarı hatırlamıyorum başlıkta Amerika da birşeyler olduğunu deepweb te videolar izlediğini ve herkesin evine gıda,su,ilaç la doldurup evini sağlamlaştırması gerektigini yazıyordu. Kimse giplememisti.Ama ben boyle şeylere inanirdim.
    Aileme anlattım bana inanmadilar ve yine hakaret yağmuruna tuttular. Okula gidip en yakın arkadaşlarıma anlattım inanmıyorlardi herkesi uyardım benimle yine dalga geçtiler.

    10.10.2016 saat:8.00
    Saat çaldı Sövüp okula gitmek için hazırlanmaya başladım. Metroya bindim günlerdir kafami kemiriyordu gerçekten olacakmiydi yoksa herkez haklımıydı bunları düşünürken okula vardım.
    ilk 2 ders çabuk geçti bildiğiniz okul ortamı 3.derse girdik 10 dk sonra aşağıdan sesler gelmeye başladı benim aklıma yoksa derken sınıfa birşey girdi ingilizce hocamızın üzerine atladi boynundan ısırmaya parcalamaya başladı her yer kan dı isirana dikkatli bakınca mehmet hocaydi matematik hocamız herkes soka girmisti ben hemen atladim sıralar eskiydi sıranın ayaklik yerini koparıp o yaratığın kafasını vura vura parcalamistim.Ömüştü hemen sıraları kapının önüne çektim. Herkez soktaydi kocaman adamlar ağlıyordu camlardan asagilari izliyorduk herşey gerçekti.
    Simdilik güvendeydik ama sonra napicaktık

    not:isteğe gore devam
    ···
   tümünü göster