/i/Tespit

  1. 101.
    -1
    Valla bu sefer sövmeyecem tip her şey değil sadece kendini geliştir kızlar dökülmeye baslar.He sen sarısın 180 boyunda kız arıyorsan başını tutarsın.Sen adam ol hayırlı kısmet gelir(tecrübe ve taşşaklılığımla sabit)
    ···
    1. 1.
      +1
      Yav he he.sen yıllarca kitaplar oku kültür kas ama yakışıklık erkeğin bir gülüşü kıı senin elinden alır.
      Kimse kendini kandırmasın.
      ···
      1. 1.
        -2
        Şöyle izah edeyim tipi sol taşağım kadar etmeyen kuzenim vücut, kültür ve akışkan bir dille her gece farklı kız gibiyor.Ben zevkine gibişçi değilim pek tipim olmamasına rağmen evlenilecek bir kız bana teklif etti.2 bilemedin 3 seneye okul bitince de kıyarız nikahı. Burada anancılık yapacağına iletişim becerilerine aban panpa sırf kız için değil her alanda lazım
        ···
    2. 2.
      +1
      Kuzeninden bahsetmişsinde o kuzeninin gibtikleri kuzenini seven evlenilecek kız değil eğlenilecek kızlardır. yanş patlak olan ve oruspuluğu felsefe edinen kızlardır adım gibi eminim.

      Sana gelince. tipin yoksa ve kız senin tipine oranla daha güzelse kız sana o nikahı kıymadan tekmeyi basar bilader. senden yakışıklınolan ilk erkeğin gülüşü seni bir çırpıda sildirir.2-3 sene demişsin o iki üç sene içinde kızı kaybedeeceksin çünkü tipsizsin. tabi kızı patlatırsan orası ayrı mevzu. yada kız patlak olduğu için senle oluyorda olabilir oda ayrı bi ihtimal. bunları bir düşün canım benim. ölmezzsek buradayız daha.

      Nickimi unutma. mesaj atıp demişitn dersin.
      ···
      1. 1.
        +1
        Hakikaten çok mantıklı konuşuyon amk şukular feda olsun sana be
        ···
      2. 2.
        +1
        Senin için cad ile dildo bile tasarlamışlığım var nasıl unutayım. Kız muhafazakar rahatım. Evet o kızlar da fahişe amk
        ···
   tümünü göster