/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1176 -51
    huur çocuğu. Hoşlandığım kızla buluşmuştuk beyler saat çok geç olmadan gitmek istedi bende onu düşünerek kabul ettim tabi ailesiyle falan sıkıntı yaşamasınıda istemem. Kızın evide biraz uzak neyse. Onu dolmuşa bindirip bende eve yürüyerek gidicem. Bekledik bir 15dk falan en son bir tane geldi içinde kimse yok başta çekindim sonradan dedim gelen dolmuş yok ilerde yolcu alır bişey olmaz diye. Verdim yol parasını gönderdim. Eve gittim işte yarım saat sonra falan mesaj attı. Dolmuşta arkada oturuyomuş kulaklığı takılı ama müzik dinlemiyomuş işte daha açmamış müziği. O sıradada ışıkta durmuşlar şöför olucak huurnun evladı da yanda duran dolmuşla konuşuyomuş. Adam "bende işte almıyıcaktım kimseyide bunu görünce aldım " demiş. Lafa bakın dıbına koyim ya sinirden elim ayağım titriyor korkmuş hemen inmiş tabi doğal olarak. Benim o kadar saf temiz sevdiğim kız hakkında bu huur çocuğunun söylediğine bakın. Ya anlamıyorum bu ülke nereye gidiyo kızımızın , kardeşimizin , sevgilimizin, herhangi bir tanıdığımızın bindiği toplu taşıma araçlarının bile şöförleri huur çocuğu amk. Anasını gibtiklerim biz kime emanet edicez sevdiklerimizi. Sokarım böyle işe ben hepsi gebersin dıbına kodumun evlatlarının. ilerde kızım olursa evden dışarı çıkartırsam gibsinler amk. Aynı şey sizin içinde geçerli bence önlem almalısınız panpalarım anlattıklarımda en ufak bir yalan varsa zütümü gibsinler hadi eyv.

    edit: yanlış anlaşılma olmasın hepsi böyle değil tabi çok efendi olanlarıda var ama malesef böyle huur çocuklarıda yok değil yinede söyliyeyim dedim.

    edit2: Bazı arkadaşlar sevdiğin kızı akşam vakti yalnız gönderiyosan bu senin suçun gibi saçma saçma laflar etmiş ben kızı bıraktığımda saat akşam üstü 5 ti ve sonuçta dolmuş bu boş gelir ilerde müşteri alır hiç sıkıntı çıkmaz diye düşündüm ne biliyim böyle bi huur çocuğu olduğunu bilsem zaten tek başına yollarmıydım ?
    ···
   tümünü göster