/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +204 -3
    Sabah oluyor... Ülkede kan donduran bir sessizlik var sokaklar tertemiz, sokakta normal hayat var onun dışında en ufak bir taşkınlık yok. insanlar şaşkın aynı zamanda tedirgin. Hiç kimse ne olduğunu bilmiyor ama bir iki işletmenin camları inmiş ve yerlerde Sol Örgütlerin bayrakları var. Ülke huzurlu fakat dikkati çeken tek şey var...

    Sosyal Medaya'da paylaşılan fotoğraflarda takım elbiseli insanlar dikkat çekiyor! Bazılarının gözleri çekik bazıları sarışın, kimisi ise Kahverengi tenli...

    Bazıları bu durumu normal karşılarken bazıları ise çok farklı yorumlar getiriyor olaya fakat her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Hükümetin veya diğer mercilerin konu hakkında en ufak bir açıklaması bulunmuyor.

    Ajanslarda dikkat çeken bir Canlı Yayın ortaya çıkıyor... Afrin ve Rakka dan eş zamanlı Canlı Yayınlar veriliyor.. Türk Askerinin bazıları asayişi sağlamak için nöbet tutarken bazıları yemek yiyor, dikkat çeken noktalar ise Siviller için getirilen erzaklar dağıtan Askerler.

    Sakin bir görüntü olmasına rağmen bir hareketlilik var... Bazı askerler hızlı adımlarla biryerlere gidip gelip duruyor.. Saat 12.00 Sularında Canlı Yayın sonra eriyor. Adana ve Urfa'da da bir hareketlilik var. Herkes ne oldugunu anlamaya çalışırken AJANSLAR HULUSi AKAR'ın Ankara'dan yaptığı canlı yayına yöneliyor. Hulusi Akar :

    " TSK Orta Doğu'daki terör belasının sona ermesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Söyleyeceğim kentlerde operasyonlarımız sona yaklaşmıştır.
    1. Deyr-ez Zor Bölgesinin kontrolü %75 oranında TSK kontrolü altına girmiştir. Çatışmalar sürerken IŞiD büyük kayıplar vermeye devam etmektedir.
    2.Afrinden yola çıkan yaklaşık 65 bin Asker, 250 ALTAY tankı,78 Fırtına Obüsü, 50 Kasırga Füze Sistemleri amacına ulaşmış ve Halep'in % 80 i elimize geçmiştir. Çatışma sürmektedir. Nokta operasyonlarının bitmesine az kalmıştır.
    3. Dün Gece başlayan ve yaklaşık 92 bin Askerin katıldığı iDLiP operasyonunda, Özgür Suriye Ordusu'nun çatışmasızlığı kabul etmesi sonucu idlip TSK kontrolü altına girmiştir.

    Operasyonlar devam etmekte olup, sivillere koridorlar açılmış, erzaklar ulaştırılmıştır. Sivillerin askerimizi sevinçle karşlıması, Türk Askerinin mazlumların tek umudu oldugunu birkez daha gözler önüne sermiştir. Suriye halkı merak etmesin. Türk'ün merhameti ve koruması altındayken sizlere hiçbir zarar gelmeyecektir. Allah Türk Askerinin yanında olsun."

    Konuşmasını bitiren Hulusi Akar sahneden ayrıldı. Tüm ülke bir kez daha şaşkın bir şekilde olanları izliyordu. Halk gece ülkenin akıbetini beklerken, sabah tertemiz bir ülke ve TSK nın elde ettiği başarıları izliyordu. Bu bir mucize miydi ? Yıllardır terörden o kadar canı yanan millet, yakınlarını kaybeden, dışarı çıkamaz olan millet, bugün mutluydu? O gün herkes kutlama yapıyordu. Bayrağını alan meydanlara iniyordu. Dikkat çeken çekik gözlü Takım elbiseli adamlarda onlara gülümsüyordu. Ama ciddiyeti de elden bırakmıyordu.

    O gün Genel Kurmayın açıklamalarının ardından Türk-i Cumhuriyetlerin hepsinde kutlamalar yapılıyor, Rusya'nın yönetimi altında olan Türk Cumhuriyetleri bile sokaklardaydı. Kırgızistan, Kazakistan,Azerbaycan ,Türkmenistan ve Özbekistan 'da halklar sokağa dökülmüşlerdi. Cumhurbaşkanı açıklamasında " Türk dünyası ilk kez bir birine bu kadar yakın, yan yana hissediyor, Allah'a şükür" cümlesini kurmayı unutmuyor..

    Ayrıca Erdoğan açıklamasında haftaya Ankara'ya bazı liderlerin geleceğini söylüyor ve ayrıntı vermiyordu...

    (DEVAM EDECEK BEYLER ŞUKULARI ESiRGEMEYiN LÜTFEN)
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Hadi pnp fena sardı
      ···
    2. 2.
      +1
      Kardeş hızlı yazsana yav
      ···
    3. 3.
      +1
      Rezerved
      ···
    4. 4.
      +1
      Çabuk pnp soğutma
      ···
    5. 5.
      +1
      Çabuk pnp soğutma
      ···
    6. 6.
      0
      Tüyler diken diken
      ···
    7. 7.
      +2 -1
      Panpa yorumları dikkate al erdoğanın bu değişimini atatürkün gizli vasiyetine bağla yada çıkıp o vasiyeti okusun...
      ···
    8. 8.
      +1
      Panpa yorumları dikkate al erdoğanın bu değişimini atatürkün gizli vasiyetine bağla yada çıkıp o vasiyeti okusun...
      ···
    9. 9.
      0
      Noldu o 2.5 milyon kisiye?
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster