/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +11
    Saatler birbirini günler birbirini kovaladı ve uninin yolunu tuttuk bizimkilerle. Biraz geç çıkmıştık herkes bölümlerine dağıldı sınıflara geçtik hoca falan daha girmemişti en arka 5 7 sıra boştu evet yoğunluk çok yoktu o yüzden arkalar boş oluyordu direk en arkaya gittim ve kafamı gömüp neler yapacağımı düşünmeye başladım. Sınıftakilere bırakmamıştım bile biraz zaman geçti dalmışım klagib tanışma faslı bitmiş. Yanımda tanıdık bir sesi duymamla uyandım Güneş yanıma oturmuş ve beni dürtüp fısıldayarak uykucu kalk artık ilk günden yapılmaz böyle diyodu. Onu görünce baya şaşırmıştım

    B: Güneş sen de mi burda okuyosun dedim fısıldayarak daha sonra sorduğum sorunun salaklığıyla utandım.
    G: Tabi burda okuyorum salak şey yoksa ne işim olacak tarzı birşeyler dedi.
    B: Tamam haklısın napiyorsun nediyorsun tarzı sohbetin ardından hocanın sesiyle irkildim siz de anlatın kendinizi dedi anlattım kısaca.

    Güneşe sormamıştı demek ki o daha önce sınıftaydı beni farkedip yanıma geldi diye düşünüyordum günlerim okulda Güneşle geçiyordu ama sınıftaki diğer kişiler bana hep garip bakıyordu. Nedeni ilk günkü suratsızlığım galiba diye düşünüp pek takmıyordum. Hem öyle ortamlarda çok rahat edemeyeceğimi biliyordum dışardan ve bana bakışlarından zaten anlaşamayacağım tipler olduğunu anlamıştım.
    ···
    1. 1.
      0
      Şizofreni.
      ···
      1. 1.
        0
        Şuanlık bilgi veremeyecem süprizi kaçmasın gece son sürat devam
        ···
    2. 2.
      0
      TELERI YI ANIMSATIYOR HIKAYE DEVAMMMM
      ···
   tümünü göster