/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +277 -55
    Öncelikle vatanımızla herkes gurur duyuyor ve dünkü miting türkiyede yapılan en güzel mitingdi açık ara.
    Gelelim size çomarlar, evet gerizekalı kardeşim, bunca insan size niye çomar diyor düşündünüz mü? Siz sanıyorsunuz ki ak partili olduğunuz için sizi çekemiyorlar. Kimse kimseye siyasi düşüncesinden dolayı lakap takamaz, hakaret edemez bunu yazın önce bi kenara, bu kadar insanın çomar diye hitap ettiği kesim düşünmeden, her önüne gelene inanarak, kula kul olan beyinsizlerdir.

    (bkz: vatanımla gurur duyuyorum ulan)

    Neymiş efendim israil büyük projemiz bozuldu , fransa erdoğan devam ederse 10 yıla türkiye avrupayı sollayacak, amerika erdoğan inse müslümanlar kaybedecekti demiş. Sevgili çomar kardeşim hiç mi aklın yok koskoca ülkeler niyetlerini böyle açıklar bir ülkeyi böyle överler mi? Hadi kafan çalışmıyor hiç mi araştırma ihtiyacı hissetmeden körü körüne inanıyosun? 2 haber izlesen avrupa ülkelerinin türkiye bilmem kaç yıl avrupa birliğine giremez vb. gibi açıklamalarla ülkemizi ezmeye çalıştıklarını görürsün.

    Dipnot: Yanlış anlamayın bunların gerçeklik payı var tabi ki yalan değil. Elbette bu girişime karşı olan dik duruşla, birlikle tüm dünya devletleri züt oldu, erdoğandan gözü korktu. Ama lafım ülkelerin bu açıklamaları yaptığına körü körüne inanan çomarlara.

    edit: Destekleyen panpalarıma teşekkürler. Ben burada ak partilileri savunuyorum allahın çomarı geliyor ak partiye falan laf attım sanıp, okumaya üşenip saçma salak alakasız yorum atıyor, sonra niye çomar diyorlar.
    ···
   tümünü göster