1. 1.
    +146 -7
    Panpalar dün açılmış bir başlıkta da bu başlığı açacağımı söylemiştim. Biz inci sözlük olarak bir çok gibertme yaptık bu enes batur gibilerine. Ama bu biraz daha önemli bu kişiler çevresine direkt olarak zarar veriyor. Bunların konspeti etrafa ve insanlara torpil atarak eğleniyor. Dilenciye, bime, insanlara torpil atarak eğleniyorlar. Kanalın sahibi yanında bulundurduğu veletlerden en az 10 yaş büyük ve kendisinin zütü yemediği şeyleri bu küçük çocuklara yaptırıyor. Çocuklar da buna yaranmak için sürekli "abi ne yapayım", "abi ben bunu yapayım mı" benzeri cümleler sarf ediyolar. Eminimki bu çocukların aileleri çocuklarının böyle birisiyle böyle işler yaptığından habersizdir. Kimse çocuklarının yaşlılara, marketlere, hiç bir şeyden habersiz insanlara torpil atmasını istemez. Bir de bu dallama bize abaza, kırolar diye hitap etti bi videosunda. Biraz fazla gereksiz yazmış olabilirim panpalar ben hemen video ve kanal linkini verip ne yapacağımızı yazıyım.

    Kanal adı: Serdar Akça

    Video linkleri:
    Yaşlı amcanın evine torpil attıkları
    https://youtu.be/uQh_bKHjOIE

    Yemek yiyen insanlara torpil attıkları
    https://youtu.be/EiPImzonvAs

    Yaşlı teyzenin balkonuna torpil attıkları
    https://youtu.be/ZmvFERWAANY

    Bize kıro abaza dediği
    https://youtu.be/_HF_PfScSCU

    Daha fazla link koyma gereği duymadım gereksiz olmasın diye zaten bakarsanız göreceksiniz diğer videoların da kalitesizliğini.

    Bizim yapacağımız saat 21.00'a kadar katılım olması için bekleyim hemen ardından videolarına disslike atıp zararlı içerikten şikayet etmek olacak. Eğer yeterli katılım olursa kanalı askıya kaldirtabiliriz panpalar. Aklanıza başka bir fikir gelirse eklerim.

    Katılanları yazdım panpalar

    Önemli Edit:
    kawaiicat @36
    Beyler burdan şikayet edin https://www.youtube.com/reportabuse
    'çocukları tehlikeye atma' yı seçin

    Edit: 14 kişi olduk pek büyük değil ama gidip gibertmemizi yapıcaz biz panpalar belki 1 2 hafta sonra tekrar açarım başlığı daha çok kişi görsün diye ama bu akşam bu gibertmeyi yapiyoruz
    Edit2: 22 kişi olmuşuz şansımız biraz daha artmış panpalar saolun
    Edit3: Katılım artıyor panpalar ne kadar fazla kişi o kadar iyi
    ···
   tümünü göster