/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1601.
    +37 -7
    Sonra olan olaylar bulanık, Sarp'ın kızları bir posta daha gibtiği dışında birsey yok. Yatak odamda uyanmıştım daha doğrusu Aybars amcanın benim için evinde hazırladığı odada. Ayılıp kalkmaya çalıştım. Başım ve kasıklarım felaket ağrıyordu. Zorla yürüyerek salona gittim. Aybars amca orda oturuyordu. Yüzü kızarmıştı ve sinirli gibiydi. Sonra karşısında oturan Sarp, Aylin ve Ayçayı gördüm.
    A:Yeğen dedik, bagrimiza bastık, herif kendi kuzenlerini gibiyor amina koyayım! Birde çocuğu da alet etmiş! Senin belanı gibecem varya muallak, kardeşime söyleyeceğim herşeyi, hayatını gibecek senin! dıbına koyduğum!
    Gelen şiddetli bir saplak sesi Aybars amcanın çıldırdığını gösteriyordu. Ardından birseylerin kırılma sesi duyuldu.
    A:Hadi sen?! Ulan sen benim ilk göz ağrım, ilk kızım, ilk sevincim, gurur kaynağımsın... kendi zevkin için kızkardeşini, küçücük bir çocuğu emellerine alet ettin! Anneniz gözünüzde tek anne olarak kalsın diye hiç evlenmedim, sonucu bu mu olacaktı?! Yazıklar olsun ulan, senin gibi evlat olmaz olsun.
    Hele Aylin sen? Sen ailenin en mantıklı, en zeki kişisisin. Pusulam, doğru kararı veren çalışkan ve hırslı kızımsın.Ne oldu ulan! Kendi kızkardeşin ile gibismek nedir? Allah belanı versin!
    Bu bağırışmalar içerisinde salona girdim. Sarp yerde ağzı burnu kan içinde kırık bir sandalyeyle yatıyor, Aylin ağlıyor, Ayça ise bomboş bakıyordu. Aybars amca gözyaşları içerisinde bana baktı.
    A:Canım oğlum, kusura bakma aslanım benim.Çocukluğunun içine ettik ailecek. Nolur Allah aşkına affet bizi.Ben bu utancı kaldıramam. Babana geri yollayacağım seni.

    O olaydan sonra 16 yaşıma kadar ne Aylin ile ne Ayça ile görüşmedim. Amcam yaşadığım şehre taşındı ve onda kaldım. Aybars amca utanctan yüzüme bakamıyor. Sarp babası yaptığını duyunca evden atıldı, en son açlıktan sokakta öldüğü tahmin ediliyor. Sonu meçhul çünkü. Ayça üniversite kazandı ve Aybars amcanın kızkardeşi sayesinde üniversite hayatında yurttan dışarı çıkamadı. Aylin üniversitede. Bense, yapayalnızım.
    ···
    1. 1.
      +3
      Az önce osbir deydim şimdi ağlattın şukuyu hak ettin bro
      ···
      1. 1.
        +3
        aybars gavad değilmiş içim cız etti amk hüzünlendirdi gibim inthar etti kalkıkken oç yazacağın hikayeyi gibeyim hemen bitirdin.
        ···
    2. 2.
      0
      É amk devamı olmalı
      ···
    3. 3.
      0
      É amk devamı olmalı
      ···
    4. 4.
      0
      Boşalırken ağladım
      ···
    5. 5.
      0
      Sonu ağlattı krdşm
      ···
    6. 6.
      0
      ağlayarak boşaldım
      ···
    7. 7.
      0
      Kız hamile kalmadı mı lan dıbına koduum
      ···
    8. 8.
      0
      Böyle mi biter huur evladı
      ···
    9. 9.
      0
      Ağladım lan
      ···
    10. 10.
      0
      Devam edecen dimi panpa
      ···
    11. 11.
      0
      Güzeldi
      ···
    12. 12.
      0
      Ulan ağladım
      ···
    13. 13.
      0
      Sende hakettin bro :D
      ···
    14. 14.
      0
      Sende hakettin bro :D
      ···
    15. 15.
      0
      Günlükleri at
      ···
    16. 16.
      0
      Devam et aq
      ···
    17. diğerleri 14
   tümünü göster