http://inciswf.com/dotuncu.swf
  1. 1.
    +3 -1
    el konmuştur, incisözlüğün değerli liselileri,

    sistematik bir şekilde sürdürülen anayasa ve kanun ihlalleri; sözlüğün temel nitelikleri ve hayati kurumlarinin varliği açisindan önemli bir tehdit haline gelmiş, serkan inci dahil olmak üzere sözlüğün tüm kurumlari ideolojik saiklerle dizayn edilmeye başlanmiş ve dolayisiyla görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.

    gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içerisinde olan serkan ve sözlük yetkilileri tarafindan; temel hak ve hürriyetler zedelenmiş, kuvvetler ayriliğina dayali, laik ve demokratik hukuk düzeni fiilen ortadan kaldirilmiştir.

    sözlüğümüz; uluslararasi ortamda hak ettiği itibarini yitirmiş ve evrensel temel insan haklarinin göz ardi edildiği, korkuya dayali otokrasi ile yönetilen bir sözlük haline getirilmiştir.

    sözlük yönetiminin aldiği hatali kararlarla mücadeleden geri durduğu ilkokullular birçok masum liselilerimizi ve liselilerle mücadele eden güvenlik görevlilerimizin silik yemesine mal olmuştur.

    sözlük içerisindeki yolsuzluk ve hirsizlik ciddi boyutlara ulaşmiş, sözlük sathinda bununla mücadele edecek nesil sistemi işlemez hale getirilmiştir.

    sözlüğün yönetimi teşkil edilen dötüncü birlik konseyi tarafidan deruhte edilecektir.

    dötüncü birlik konseyi bm-nato ve diğer tüm uluslararasi kuruluşlarla oluşturulmuş yükümlülükleri yerine getirecek her türlü tedbiri almiştir.

    tüm sözlükte gibi yönetim ilan edilmiştir.

    ikinci bir duyuruya kadar sözlüğe girme yasaği uygulanacaktir. liselilerimizin kendi güvenlikleri için bu yasağa hassasiyetle uymalari önem arz etmektedir.

    tüm liselilerimize saygiyla duyurulur.
    ···
   tümünü göster