/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    2 kuzenim bizde kalmaya gelmişlerdi eski bir pcmiz vardı evde internet falan yok işte kuzenlerimden birisi abimle biriside benle yaşıt. Benle yaşıt olan kuzenimle evde tek kaldık can sıkıntısından yerel disk c falan geziniyorum. Baktım videolar var o zamanlar çok küçüktüm. Windows xp de videoya tıklayınca sol altta fotoğraf çıkardı. Ben kısa taburede oturuyordum ekran karanlıktı pek bir şey göremiyordum. muallak kuzenim yüksekteydi ve o işleri biliyormuş. Ben lavaboya gittim o anda kapı sesi geldi kuzenim abimlere gidip bana ferre açtı falan demiş 3 gün temiz dayak yedim.

    Bizim pc bozulmuştu amcamın pcyi kullanıyorduk amcamın da büyük arşivi vardı ama ben hiç ilgilenmezdim. Pcye oturdum oyun falan oynadım kalktım yemeğe oturdum amcam geldi vlc tarzı bi program vardı onun geçmişine bakmış ferre açmışsın dedi. Herkese yine rezil oldum sonradan anladım abim muallaksi yapmış.

    cCc intikam cCc

    Abimle yaşıt olan kuzenim uslanmayip bir arşiv daha yapmışlar bu sefer gizliye almışlar. Başlat menüsünde geziyordum rahmetli babaannem ve bizim aile oturuyordu. Bi videoya tıkladım yalamalı bi video açıldı seste sonda ah uh diye bütün mahalle inledi. Ceza olarak babam bunları gibmekten beter etti günlerce çalıştırdı arabayı falan yıkattı ve böylelikle intikamımı almış oldum.

    Özet : bin kuzenlerim ve abim yüzünden ailede herkes beni sapık zannetti

    Fotoğraf Windows xp temsilidir
    ···
   tümünü göster