/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    -1
    Biz şu anda haksızız ya ses çıkarmayacağım sana ben şahsım adına söylüyorum bu yaşıma kadar vatansever olarak geçirdim hayatımı meydanlarda ileri görüşlü olup fetonun binleri diye slogan atanların içindeydim dün çok samimi gezdiğiniz hoca efendi bak bugün ne oldu laf söyletmiyodunuz hadi şimdi de desene tövbe de desene bana..
    iki yüzlü satılık köpekler, himmet himmet dediniz adam vatanı zimmet yapıyordu az daha ben miyim sorumlusu bak şimdide menzilcileri parlatıyosunuz hepsinin ağzında bi laf kandırıldık?
    Ben kandırlımadım arkadaşım benim suçum günahım neydi yıllarca o sınavlara girdik avazom çıktığı kadar bağırdım adam kayırma var torpil var hırsızlık var diye. 60.000 memur görevden alındı belki daha fazla o zaman herkez sus fişlerler dedi hiç almazlar dedi o zaman nerdeydiniz amk bi taneniz söylesin bana daha sayacak neler var neler ama nemalandınız kiminiz altınla kiminiz makarnayla kiminiz arsa tapu ihaleyle rantla bi bitmedi sevdanız biter ama bu düzen böyle gitmez bir gün anlarsınız şimdiye kadar anlamadıysanız mağdur olmamışsınızdır ama ben oldum dibine kadar hemde umarım devletim ve milletim için anladığınızda çok geç olmaz.

    Yaşasın Türkiye Cumhuriyet Devleti.
    Yaşasın devletim.
    Yaşasın milletim.
    ···
   tümünü göster