/i/Tespit

  1. 51.
    +37 -5
    @2 helal et panpa
    @1 bak buraya

    madde 1 - Mustafa Kemal ülkeyi ajan ve hain kaynayan bir dönemde yanlış kişilere bırakmamak. halk üstünde hala etkisi bulunan gerici dincilere bırakmak istemediği için başkan olmuş ve ülkeyi kalkındırmıştır.

    madde 2- Mustafa Kemal o boyla dünya liderlerine diz çöktürmüştür. malum şahıs ise başkomutanım dediği halde askere söz geçirememiş. halkı sokağa sürmüştür.

    madde 3- Mustafa Kemal in ikamet ettiği Çankaya köşkü ona halkı tarafından hediye edilmiştir malum şahıs ise vergileri arttırıp kendine saray yaptırmıştır.

    madde 4- O dönemde doğu bölgesi gerici şıh lar vs etkisinde olduğundan Mustafa Kemal din düşmanı lanse edilip halk kandırılmıştır. Malum şahıs ise din üzerinden ve barış (ihanet) süreci diyerekten şehitlerin kemiklerini sızlatıp iki yüzlü oynamıştır.

    madde 5- Mustafa Kemal çok zor şartlarda yunanları ŞANLI ASKERiMiZLE birlikte denize dökmüştür ki bu süreçte ingiltere ve diğer avrupalılar ses çıkaramamıştır. malum şahıs ise israille dost olmak için mavi marmarayı biz mi gönderdik demiştir.

    madde 6- Mustafa Kemal Türklerle birlik olmak için alfabe bile değiştirmişken . malum şahıs 1. dünya savaşında bize ihanet eden arapların zütünü yalayıp ülkeye suriyeli doldurmuştur. TÜRKMEN KARDEŞLERiMiZi YALNIZ BIRAKMIŞTIR.

    madde 7- Mustafa Kemal gerçek bir asker di ve yalan söylemediği için diksiyonu çok iyi değildi . ama malum şahıs yalanlarını gerçekçi kılmak için diksiyonunu baya geliştirmiş.

    BANADA ÇAPULCU DE BAKiM SENi TARiH BiLMEZ ÇOMAR. BEN MiLLiYETÇi BiR VATAN EVLADIYIM. SEN iSE DiNi KULANAN, CEMAATLERiN OYUNCAĞI OLAN, AMERiKAN KUKLASI, ARAP YALAYICISI ADAMIN GÖT KILI
    ···
   tümünü göster