/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -3
    evet beyler hayatımda 4-5 seçim görmeme rağmen akpye hiç oy vermedim bundan sonrada vereceğimi düşünmüyorum kendimce yanlış bulduğum çok noktası var.O ayrı mesele;
    15 temmuzda Abd destekli fetocular ve amerikancı askerler doğrudan millete yönelik bir darbe planladılar feto terör örgütü sadece silahı tutan eldi iş büyük patronlarda, batı medyasını sosyal medyadan devamlı takip ederim ingilizce hesaplarını o kadar iğrenç, mesnetsiz,düşmanca saldırıyorlar ki fetocular sanki Atatürkçü, laik,demokrat, vatansever,halk adamı gibi yazıyorlar düşünebiliyor musunuz.Bu örgüt çok 18 gün önce darbeye kalkıştı 260 küsür insan şehit oldu. Türkiyenin en %90ı bu fetoculara en ağır cezanın verilmesini istiyor fakat batı medyası Türk düşmanlığını gösteriyor bu açık açık Türkiyeye savaştır.
    Erdoğan konusuna gelince seçimle geldi seçimle gidecek bu benim arzum merhum Türkeşin en kötü demokrasi en iyi darbe yönetiminden iyidir sözü çok doğrudur.
    Irakta Saddamın heykeline ilk tokmağı vuran adam geçenlerde ne kadar pişman olduğunu söylüyor amerikanın korkunç yok etmesine karşı koyamadılar ve Irak halkının çoğu o gitsede kurtulsak dediği saddamı aradığını görüyorum.
    Fetocuların Erdoğana suikaste kalkışacağı, kanser ilaçlarıyla zehirleyeceği gibi iddialar ve feto tehdit etti bunu darbeye karşı duran herkesin buna da karşı durması gerekir. Erdoğan dünya kadar yanlışını söylesemde bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkaın ve Fetocularla Abdnin bu ülkeyi işgal etmesindense Tayyipin takunu yerim takunu.
    ilk defa Erdoğanı destekliyorum bu ülkemize kurulan oyunu hep beraber (sadece Erdoğanla) değil yıktıktan sonra yine ona muhalefet olacam yanlışlarını her zaman söyleyecem.
    Evet belki Fetocular onun zamanında sızdı, pkkya göz yumuldu vs onun da hesabı sorulur Türk halkı darbeye karşı bu kadar sert reaksiyon göstermesinde ırak ve suriyeyi görmesi başlıca sebeptir.
    Erdoğana yanlışta olsa ülkenin yarısının resmen tapmaya varan sevgisini kazanmış Erdoğan yanlış zamanda ölürse leş kargaları memleketi bitirir.
    ilk ve inşallah son defa Erdoğan için dua ederim..
    Allah memleketimizi korusun..
    ···
   tümünü göster