1. 1.
    +206 -29
    bizi yıllarca kandırdılar. bugünlerde çocuklar duymasındaki bir çok hatanın, saçmalığın ifşaları bir bir gün yüzüne çıkıyor.

    bu haluk denen gavat, iktidarsız, sünepe, yavşak, cahil, taşşaksız, yannansız herifin teki. tabiki yannanı olmadığını altına yatarak öğrenmedim.

    bikere bu çocuklar yani duygu ve havucun ana ve babasıyla benzerliği varmı ? yok . duygu zaten düzenli yüz ameliyatı olup 3-4 kere değişti dizi devam ederken. havuç olayı hepten saçmalk. turuncu ile ilgili hakun sülalesinde de, meltemin sülalesinde de hiç bi bulgu yok. yani bu çocuklar EVLATLIK!

    bu huur çocuğu haluğu meltemi giberken gördünüz mü hiç ? hayır! anca yatakta tepişiyor embesil çocuklar gibi. en büyük bulgulardan biride hiç dizi esnasında haluğun yannanını kaşıdığını gördünüzmü ?! hayır dediğinizi duyar gibiyim * bi erkeğin yannanı hiç mi kaşınmaz yahu, hiç mi araya kaçmaz... çünkü yok.

    bizi yıllarca yannansız bir herifin ailesi olduğuna inandırlılar . şimdi gerçeği fark ettik! birdaha kandırılmamak üzere... teşekkürler
    ···
   tümünü göster