/i/Müzik

Müzik, ancak hissedebiliyorsan gerçektir
  1. 1.
    +302 -302
    Evet beyler şuan Türkiye'nin en iyi müzik grubu Duman'dır aksini iddia edenin kulağını gibeyim.

    Peki niye ?

    En başta dinleyicilerine çok bağlı olmaları. Dinleyicileride onlara bağlıdır hatta Grup dinleyicilerine şarkı bile çıkarmıştır ( En güzel günüm gecem ). Konserlerde sürekli dinleyicilerle iletişim içindedir. Diğerleri gibi sadece çalıp gibtir olup gitmez. Verdiğiniz parayı dibine kadar karşılığını verir.

    Daha sonra politik olaylara hakim olmaları ve Atatürkçü olmaları.
    En basit olarak gezi olaylarında direnişi desteklemek adına Eyvallah isimli bir parça yapmışlardır. Ve öncesinde de Tayyibin tak yemelerini anlatan bir çok parçası vardır. Örn. iyide Banane, Manası yok.

    Ve son olarak terkedilenlerin, ayrılanların, acı çekenlerin her zaman yanında olmuştur. Hani derler ya belki duymuşsunuzdur "Duman kulaktan alınan bir narkozdur." Aynen öyle bazı parçaları vardır derdiniz olmadığı halde dertlenirsiniz. Derdiniz varsada ağlama noktasına bile getirebilir. Yaptıkları bütün parçalarda parçanın bi yükseliş anı vardır insanı gaza getirir. Ve soloları Kaan sözlerini bitirdikten sonra sıra soloya gelir ve gitar konuşmaya başlar adeta bunun bana göre en güzel örneği Yanıbaşımdan parçası.

    Özet olarak : Handenin, Hadise'nin orasını burasını açarak prim kastığı gibimsonik şarkıları dinleyeceğinize gidin Duman dinleyin anlarsınız o zaman müzik nasıl yapılıyor.

    Edit : Cugulayanlar Hande, Hadise, Ece seçkin dinleyenler.

    Edit2 : Lafım diğer müzik gruplarına değil. Müzik yaptığını sanan Popçu bozuntularına.

    Edit3 : Nolmus buraya amk.

    Edit4 : Şuku ve Cugu sayısı eşit amk

    Edit5 : Vay amk.
    ···
   tümünü göster