/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +30 -15
    Ölüye küfredilmez diye bir şey yok. Saygı meselesidir, ve tamamen bana ters düşüncede olan komunist, Atatürk'ü kullanan bir yavşağa istediğim gibi söverim. Deniz Gezmiş dediğiniz aptal, idama ağlayarak zorla zütürülmedimi? Bu ülkede Adnan Menderesinden tut ülkücü islamcı Atatürk'cü birçok kişi paşalar gibi gidip asıldı. Bu dıbınakoduğum komunisti önce Özgür Türkiye eşit Türkiyeye 24 yaşımda ömrümü feda ettim ot tak dedi, sonra zırlayarak gitti. Buna bide 2. Atatürk diyen aptallar vardı. Kuzey ırakda kürtlerle bir olup savaşmış herifemi Allah rahmet eylesin diyeceğim? Banka soyup devrim yaptığını sanan gerizekalı bir bine mi kaldı bu ülke?
    ···
    1. 1.
      +1
      Helal kardeşim
      ···
    2. 2.
      +5 -2
      Kuzey Irak'a değil, Filistin'de Gerilla eğitimi almaya gitti. Büyük devrimcilerin yaptığı şeyler nedir? Guevara mesela Gerilla harekatıyla halkını bağımsız kıldı. Bu adamın tek istediği Tam Bağımsız Türkiyeydi, Sen rahat uyuyabilesin diye Amerikan emperyalizmine karşı çıktı bu adam. HUKUK okuyan bir adamın yoksa ne işi var Filistin'de, sokaklarda, dağlarda, karakollarda? Sorarım sana . Atatürk'ü kullanan birileri varsa şuanki olduğu gibi hükümettir. Süleyman Demirel de aynı taktu işlerine gelmeyince muhalefeti yıkan bir hükümet faşizme bir adımdır şimdi bilip bilmeden laf yapma otur adamakıllı oku, öğren, araştır.
      ···
    3. 3.
      +1 -3
      Sen komunizme laf ettirmezsen bende faşizme laf ettirmem. Hukuk okuyan öğrenci napıyosa fen edebiyat okuyan da onu yapabilir. Fırat Çakıroğlunu vurduklarında o adam da öğrenciydi, eğer öğrenci vatana iş yapmayacaksa Fıratın ölmesi saçma ve deniz denilen gavatın da idam edilmesi o kadar gereksizdi. Filistinde eğitim alması Türk askerine silah doğrulttuğu gerçeğini değiştirmez, şimdi siz darbe sonrası halk askere vurdu dediniz siz askere silah sıkamaz diyip askere silah sıkanı savunuyosunuz. Adam akıllı öğreneceksem seninde öğrenmen lazım. Deniz Gezmiş abd yi dolandırması ile övünen birisi, abd emperyalizmine karşı çıkıcam diye rus sosyalizmini almak savunmak zorunda değildi. Hakime yaşasın bağımsız Türkiye demesi doğru ancak sonrasında karl marxı Vladimir lenini savunmasını ben takdir etmem. Ayrıca o benim yaşamım için hiçbir şey yapmamışdır. Onun silah sıktıkları beni korumuş.
      ···
    4. 4.
      +1
      http://www.incisozluk.com/e/175856098/ git oku dün gece yazdım
      ···
    5. 5.
      +1
      Ayrıca Deniz'in ailesi Ermeniler ve Moskofçulara karşı 1.ci Dünya Savaşında 16 şehit veren bir ailedir. Babası ona ermeni diyenlere ithafen, bunları mektupta yazmış, hatırlatmıştır. DENiZ iSE ERMENi DiYENLERE CEVAP OLARAK iT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR CEVABINI VERMiŞTiR.
      ···
    6. 6.
      +1
      Onun silah sıktıkları Türk Polisi, Türk askeri değildir, 4 Amerikan askerini gemerekte yakalamanmadan önce fidye karşılığında kaçırmıştır, bunu kendi için değil göz dağı vermek için yapmıştır.
      ···
    7. 7.
      +1
      Amerikan askerine dahi kıyamamıştır, öldürememiştir. Zaten Deniz gerçekten acımasız olup askere, polise kıysaydı, ne Ülkücüler ne de Hükümet durdurabilirdi, koskocaman üniversiteyi kapatmak her yiğidin harcı değildir, merhamet etmese yapardı olayları yargı aşamasına bıraktı, adalete güvendi ama adaletsizlik yapıldı
      ···
      1. 1.
        0
        Abd askeri umurumda değil, deniz gezmiş için kitap almadım açıkcası, her zaman arkadaşlarımın elindeki kitaplardan internetten (vikipedi falan sanma) olabildiğince araştırdım, özelşikle çağdaş tarihi. Ve ben hakime yaşasın halkarın kardeşliği yaşasın marxsizm leninizm diyen birisi sosyalizmi savunuyor olamaz. Bende sosyalistim, komunizm ayrı birşey, karl marx manifesto ile komunizmin atası herifi, ilk defa bir siyasi parti ve bir ülkede komunizmi yargıda kullanan lenin i savunan birisi. istediği kadar ermeniler ile savaşsın. Benim ideolojime ters bir fikir ve ben sevmem. Atsızın sözü var:Türkiye halkları diye bağıran soygunculuk yapan gerizekalı bir anarşiste 2.Atatürk diyen haysiyetsiz insanlar görüldü. Diye. Gezmişin fotorafı var o fotoraf doğru veya yanlış 3 polisin zorla idama zütürdüğü lakin Türkiyeye 24 yaşımda canımı veriyorum diyip ağlayarak gitmiş birisinin yolundan gitmem. Irkımı köşeye atan birisinin yolundan gitmem. Bu ülkede komunizm rejimi ne kadar fazlaysa Türkçü ve Ülkücü kesim onlardan kat ve kat fazladır. Atatürk gibi Türkçü birisine komunist benzeşmesi yapıyorsan hata sendedir kardeşim. Polise silah sıkmış ha sen sılmadı diyosun ki eyvallah bu ülkede ismet inönü dahilinde Atatürk sonrası herkes abd himayesine girmiş şekilde ülkeyi yönetti. Başta Adnan Menderes ve Turgut Özal olmak üzere. Necmettin erbakanına kadar abd nin içimize girmesini hepsi kolaylaştırdı. Dediğin yanlış demiyorum, banka soyarak övünen birisi cem uzan ile aynı kimliği taşıyo demektir. Oda ülkeyi dolandırdım diye kaçtı burda abd yi dolandırdım diye sevindi. Senin ile tartışacak bu kadar çünkü fikir ayrılığı var ben ona komunist diye sevmiyorum diye desem sen ne güzel dersin ben Atsız desem sen faşo amk dersin.
        ···
      2. 2.
        0
        Yaşasın marksizm leninizm dememiştir hiçbir zaman, aksine karşıt düşünceleri ve asmak isteyenler ona marksizm leninizm ideolojisini devlete yansıtmak istemesi yüzünden yargılamıştır o defalarca biz marksizm leninizmi savunmuyoruz diyerek. Zaten bu adamın farklı bir ideolojisi olduğu için destekliyorum, önemli olan ise şuTürk Halkı derken Kürt Halkından da bahsetmeli Laz Halkından da bahsetmeli Ermeni halkından da bahsetmeli, Atsız demişsim şimdi faşist bir adam olmasa inanki saygı duyardım, bu adam kafatasına göre insanların Türklüğünü sorgulayan bir adam ben buna niçin saygı duyayım? 3 polisin zorla idama zütürdüğü dedin o konuda bilgi ekgibliğin var ayrıca sen Deniz için kitap okumazsan bu senin eksiğindir, Türkiye Cumhuriyetinin geçmişinde her devlet adamı yada siyaset adamı diyelim farklı farklı kitaplarla okunmalı incelenmelidir eğer incelemediysen bu senin eksiğindir kardeşim. Ben Abdullah Çatlıyı da okudum, Deniz gezmişleri Mahirleri de okudum. Sağ görüşlerde hep moskofçu lafları dönüyor ben buna ithafen diyorum ki bizi suçlayan kişiler Kapitalizme esir düşmüş kişilerdir. Aksine moskofçuların tarihine baktığında Deniz Gezmişi suçladıklarını kendi ideolojilerini değiştirdiklerini anlayacaksın, tam bir ideolojisini eğer öğrenirsen Denizin önyargısız herşeyi apaçık ortaya koyarsan bu adamı savunmanın doğru birşey olduğunu anlarsın. Küfür etmediğin için ayrıca teşekkür ederim kardeşim.
        ···
      3. 3.
        0
        Kardeşim şimdi Türkçülükte şöyle birşey var ki, Türkten çıkmamış hiçbir şeyi savunmazsın. Ne komunizmi ne liberalizmi ne faşizmi nazizmi kapitalizmi emparyalizmi, hiçbirini savunmazsın. Ha faşistliğe girermi? Bazı yönlerden gireriz ırkçıyız ki zaten Ülkücülerden ayıran baş özelliğimiz bu. Deniz gezmiş için yazılan hiçbir şey okumadım okumam demiyorum okurum ki okudum. Ama 2 kitap okudum. Ve bana göre değil. Kürtlerin hala bak kesin bir tarihi yok, birisi der Türkler ile Hazarlardan Akhunlardan gelir, birisi der dağda yaşadıkları için asıl adları kurtdur sonradan kürt olmuşdur, birisi der arap Türk karışımı birşey, birisi der perslerden gelirler. Hani herkes der, ben ırkı milleti olmayan bir topluluk için kürt deme gereği bile duymam. ibraniye derim slava yunana arapa derim, ama amerikalıya amerikan ırklı demem kürt olduğunu iddia edene kürt ırkı demem. Laz Türkdür, Çerkes Türkdür. Bana göre hepsi aynıdır. Ama zazalar ile Türklerin veyahut Kürtlerin bir bağlantısı olmadığını açıkca biliyorum. Atatürkü yorumlayan çok kişi var. Sen Atatürk'ü Sabahattin Aliden okursun deniz gezmişi başkan ilan edersin komunist olursun mesela, bende Atsızdan okur Çatlıyı reis ilan ederim Türkçü olurum. ilk bildiğim sıralar deniz gezmiş için Atatürk için yaptı başka birley yapmadı sadece üniversitede Atatürk posteri astığı için Atatürk için yürüdüğü için asıldı sanıyodum ki 3 4 sene önceydi bu. Şimdi birçok laf döndü birçok kaynak farklı yazdı hani bana gelen benim öğrendiğim bu bilgin için teşekkür ederim. Bu arada sana tamamen ters olduğu için Atsıza saygı duymuyosun bende bunun için Che ye Mao ya saygı duymuyorum. Komunizm rejimi beni bu ülkeye sürükledi, senin deden bir yunan elinde ölseydi sen yunanların tanrısına inanmayıp yunanistan diye bağırmayacağın gibi, bende rusların siyasete koyduğu komunizmi savunup yaşasın karl marx demem. Sende aynı şekilde bazı laftan anlamaz akpli veya söz geçiremeyen çakma davacı insanlar gibi küfretmediğin için teşekkür ederim.
        ···
      4. diğerleri 1
    8. 8.
      -1
      Bir tane devrimcinin ölüme ağlayarak gittiğini kanıtlasanıza aminakoyayim senelerdir atıp tutuyosunuz bi tak yaptığınız yok. Ayrıca o adamlar gerçek anlamda savasmak isteseydi bu ulkenin askeriyle senin gibi muallaklermi kurtarıcaktı vatani milleti
      ···
    9. 9.
      0
      Bankayı kendi şahsi çıkarları için mi soydular sanıyorsun?
      ···
    10. 10.
      0
      Varrrrol lannn
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster