/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 226.
    +1
    Keylogger, Klavye dinleme sistemi veya klavye yakalama sistemi, Klavyede bir harfe dokunulduğunda casus yazılım dinler ve klavye harflerini kaydeder.

    hemen Facebook'u mu açıp istek yollamıştım. o sırada forumlardan bir çok keylogger araştırması yapmıştım. en uygun olanını indirmiştim. yapmam gerek basitti. onun bilgisayarından bu exe'ye tıklamak. programdan mailimi her şeyimi belirledim. ama bunu ilk günden yapmayacaktım. isteğimi kabul et 'selam' diye mesaj attı. devam ettirdim. internetten bakıp bir kaç komik sözler attım güldü.

    saatlerce muhabbet etmiştik. ertesi gün okulda bir kez daha yanına gittim. yine konuştuk. neden neden internetteki kadar rahat değilsin ? diye sordu. haklıydı değildim. bilgisayar kullanırken kendimi rahat hissediyordum. resmen bedenimi bilgisayarım kontrol ediyordu. ama bundan şikayetçi değildim. Bana bir film ismi söyledi. Onu bilgisayarıma indirmeme yardım eder misin eğer bilgisayardan anlıyorsan dedi. bu benim için bulunmaz nimetti lafını bitirir bitirmez kabul ettim. akşam hallederiz dedim.

    eve gelmiştim. ona Facebook'ta indireceğin filmin mva destekli olmasını ve onun anlamayacağı bir çok şey söylemiştim. böylece aklını karıştıracaktım. 'Bunları yapabilir misin ?' dedim tabi ki de beklediğim cevap geldi 'hayır hiç bir şey anlamadım * ' planım resmen istediğim gibi ilerliyordu. her adımda heyecanlanıyordum. Teamwiever indirttim. id ve şifresini aldım. ardından veri aktarımı ile keyloggerı mı bilgisayarına attım. ardından uzaktan erişim yaparak exe ye tıkladım. olmuştu. işte bu. exe yi sildim. tarayıcıya tıklar tıklamaz Facebook açıldı ve kızın hesabı açıktı. oturumumu açık tut seçeneğinin aktif olacağını düşündüğümden tarayıcı geçmişini komple silmiştim kayıtlı şifreler ile. Ardından dediği filmi indirdim. Teşekkür etti. asıl teşekkür etmesi gerek bendim.
    ···
   tümünü göster