/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 226.
    +3
    arkadaşlar çok çok çok özür dilerim ama bir kaç haftadır toplantı haftası olduğu için fazladan mesai yapıyorum ve çok yorgun düşüyorum eve ihmal ettiğim için özür dilerim.

    artık facebook açığı yoktu. düşündüm. neden asosyal bir hacker olmak yerine sosyal bir hacker olmayayım. böylece şansım daha fazla olurdu. hedefim. Derinsu. güzel bir kızdı. fiziği güzeldi. ama benim amacım ona aşık olmak değildi, onun üzerinden ilk devrimimi yapmaktı. her şeyin kaynağı oydu. kızlar onla samimiydi. biraz gözlemden sonra bütün kızlarla arası iyi olduğu fark ettim bu da demekti ki bütün kızların yolu bu kızdan geçiyor.

    bununla aramı iyi tutmalıydım. eve gittim. hakkında Facebook'ta biraz araştırma yaptım. sıradan bir liseli kızdı. ben eğer bir kitap okuyorsa o kitap hakkında bilgi edinip etkileyebilirim diye düşünürken hiç bir şey yoktu. izlediği filmler romantik komedi tarzıydı.

    okulda teneffüstü. yanına gittim. 'selam derinsu' onunla ilk baş başa iletişimi mi kuruyordum. bu benim için zordu göz teması kuramıyordum. 'selam' diye cevap verdi. biraz muhabbet ettim. daha çok ben bir kaç cümle kurarken. o resmen susmak bilmiyordu. ona Facebook'tan kendisini ekleyeceğimi ordan sohbet etmek istediğimi belirttim. tabi ki dedi. orda muhabbeti kestim. eve gelmiştim. planımı devreye koyma zamanı gelmişti.
    ···
   tümünü göster