/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1094 -62
    Malum havalar sıcak ben de yaz okulundayım. Okulda şerefsiz kompleksli hocanın canımızı çıkarmasının ardından bulunduğum şehrin salça kutusunu andıran küçük havasız kırmızı otobüsünden indikten sonra güneşin altında eve doğru yürüken adanalıların güneşe ateş açmasının haklılığını idrak ettiğim bir anda karşımda şok tabelasını gördüm. Eve gitmeden soğuk maden suyu alayım diye şok'a girdim. Soğuk içeceklerin olduğu tarafa gittiğimde dolapta maden suyu olmadığını görmemle birlikte bir kez daha şoka girdim.

    Bilen bilir şokta soğuk içecek dolabında her gün başka içecekler oluyor (ya da en azından bizim mahalledekinde öyle) Neyse dedim başka ne alsam diye düşünürken kenarda süt ürünlerinin olduğu dolapta günlük taze sütleri gördüm. Bilen bilir pastorize sütler dolapta olmaz ama şişedeki taze sütler dolapta olur. Ulan dedim alayım şunu soğuk soğuk kafaya diker içerim evde dedim aldım. Aynı reyonda profiterolleri de gördüm.

    Şokun süper zeka çalışanlarının son kullanma tarihi bitmek üzere olan ürünlerini en öne koyduklarını bildiğimden hemen son kullanma tarihlerine baktım. Profiterolün son kullanma tarihi bugündü ulan dedim kesin bozuktur bu, arkadakilerden son kullanma tarihi en uzak tarih olanı aldım ve çıktım.

    edit:
    burada hikayenin anlatmadığım kısımlarına değiniyorum
    http://www.incisozluk.com...m-sen-ya%C5%9Fars%C4%B1n/
    ···
   tümünü göster