/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +32 -2
    sa panpalar size taze taze yaşadığım bir olayı anlatacağım bu başlıkta.
    bu bana çok değer verdiğini söylüyordu hani beni ciddiye aldığını falan ama bana hiçbir şey anlatmıyor derdi olduğunda, önceki kavgamızda bana her şeyi anlatacağı halde. işte bu bana soğuk yapmaya başladı yine ben de dedim hani istemiyorsan konuşmayalım falan diye bu da tamam dedi. konuşmadık bir süre ama ben sonra mesaj attım aramızda soğukluk devam etmesin diye, bu yine devam etti aynı şekilde davranmaya. ben de sinirlendim gerildim, panpalarımı aradım konuştum falan sonra bu sslerdeki olay oldu. bana sadece benimle konuştuğunu söylüyordu ama ben her mesaj attığımda 1 dakika sonra görüyordu resmen. açıkçası ben sadece birisiyle konuşuyorsam o bana yazdığı an cevap yazarım. neyse işte ben buna bir süre görüldü attım yine ve o sırada yine panpalarımla konuştum, bunu kontrol ediyordum çevrimiçi falan mı diye. sürekli çevrimiçiydi. sinirlendirdi beni iyice, en sonunda patladım. kızların dıbına koyayım panpalarım.

    bunu insan okucak naptın huur çocuğu diyen panpalarım için özet: bir kız var bana yakın olan ve bu benim sürekli sinirlerimi bozuyor ama seviyorum işte hep alttan alıyorum, bu kız da bu sefer beni salak yerine koydu ben de sinirlendim ve ayarı dıbına çaktım.

    sslerin linkleri:
    http://i.resimyukle.xyz/LUU4.jpg
    http://i.resimyukle.xyz/c0LO.jpg

    edit: beyler bunun sevmediğim bir arkadaşı var durumuna onun adını yazmış. hadi bunu geçtim bir de yanına sadece bizim aramızda geçen bir espriyi yazmış, ağzını burnunu kırasım var amk
    ···
   tümünü göster