/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Cuma günü çıktık ailemle çarşıya annemin hala kuzusu sayılırım onun gözünde ben yatılı okuduğum için biraz fazla değerliyim annemin gözünde o yüzden çarşıya hiç tek gitmem hep annemle giderim neyse

    Millet okuldan çıkmış tabi öğrenciler durakta, birden gözüm kaşındı kaşıdım kafamı kaldırdım karşı durakta platonik aşkım ayşe duruyor beyler 5 yıl olmuştu be 5 yıl önce arkadaştık sevgili falan değildikte yine de insan sanki böyle nasıl diyim heyecanlanıyor o da beni gördü ben hemen mal gibi gözümü kaçırdım normal yürümeye devam ettim ama alttan alttan oraya bakıyorum o hala bana bakıyordu ama neden bakıyordu acaba beni beğenmiş miydi? Ya da tanıdı mı acaba 5yıldır görmedi sonuçta sadece fotolardan çıkartamazdı beni herhalde bu soruların cevabını alamadım beyler çünkü sormadım soramadım neden bilmiyorum ilk defa böyle çekingenim utanıyorum lan..

    Bizim bu sözlük aşk sözlüğü değil ama biliyorum aranızda ne aşklar yaşamış adamlar vardır peki hiç benimkine benzer yaşadınız mı? Her gece yatağa girince duvara bakıp o efsanevi gülümsemesini tavana çizdiniz mi? Veya antalya gibi bir yere tatile gelip etrafta milyon tane açık saçık çok güzel kızlara bakmamak için gayret gösterdiniz mi illa ki göstermişsinizdir eğer harbi aşıksanız.

    Ama platonik aşk başka beyler onun seni sevdiğinden haberi olmaz olsa da çaktırmaz belki, sen uzaktan fotoğraflarına bakarsın her gün evinin önünden geçersin ama bir mesaj atmazsın atamazsın.. Belki de en güzeli budur be ayrılma gibi bir derdin de yok hayallerde zaten hep yanında ama mesele onu gerçekten yanına almakta peki ben bunu nasıl yapacağım beyler seni tanımayan senin tanımadığın bi kızla nasıl ilişki kurar nasıl muhabbet açarım?
    ···
   tümünü göster