/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    7 Temmuz 2016 bayramın son günü bir ayar daha yiyecektim ayşemden hemen sohbeti paylaşmadan önce biraz ondan ve benden bahsedeyim ben 1.70 boyundayım o 1.68 o kumral ben esmer ortalama bir tipim var beyler, ve bu zamana kadar sevgili yapmadım bi kaç tane oldu ama aşk denmez veya sevgili, beyler ben bazı binler gibi haftada ayda 1 sevgili yapablar gibi olnak istemedim hiç tek istediğim yanında oldukça huzur veren mutlu eden kötü düşünmeyeceğim bir kız istedim hiç çıkmadı karşıma o yüzden de sevgilim olmadı gelen teklifleri hep geri çevirdim çevremde egoist olarak tanındım bu yüzden, ya panpa ben sevmediğim insanla ilişki istemiyorum bunun egoyla ne alakası var ki? Çıkıp kızı mı üzeyim mutsuz mu olayım? Neyse ney.

    Onunda galiba 2 ya da 3 sevgilisi olmuştur bilmiyorum pek o da benim kafadan ilişki konusunda o yüzden seviyorum ya o hala bilmiyor yani direk söylemedim ama ince mesajlı tweetler falan atıyorum belki anlamış olabilir. Neyse sohbete döneyim.

    B: Iyi akşamlar Ayşe Bayramın kutlu olsun (bu mesaj saat 11de gidiyor galiba)
    A: iyi akşamlar kel seninde bayramın kutlu olsun
    B: nasılsın görüşmeyeli
    A: iyiyim sağ ol sen nasılsın
    B: iyiyim bende evde oturuyordu, lys falan nasıldı
    A: iyi veya kötü yorum yapmak istemiyorum aslında
    Neyse beyler buralar normal konuşma ben sadede geleyim
    B: Ayşe bu gece için bana bir film önerir misin
    A: ben sana bir daha film veya dizi önermeyi düşünmüyorum aslında
    B: belli ki seni incitmişim blackmirrordan dolayı bunun için üzgünüm, belki ben sıkıcı da olsa senin önerdiğin veya başkasının önerdiği filmleri dizileri izlemekten zevk alan biriyimdir?
    A: Belki de sana bu zevki tattıracak kişi ben değilimdir?
    B: bilmem sadece şansımı denemek istemiştim
    A: Aklıma gelirse söylerim(hala söylemedi)
    Sonra ben ona önerdim bi kaç bi şey ve konuşmayı bitirdim

    Beyler bu onla son konuşmamızdı hala cesaretlenip konuşamadım yakın bir zamanda konuşmayı düşünüyorum hikayenin geri kalanında onun hakkında neler hissettiğim platonik aşkın benim resmen hayatım olmasını anlatacağım
    ···
   tümünü göster