/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -1
    Selamün Aleyküm beyler. Ben 18 yaşında bir panpanızım. Bi kaç parttan oluşan mobilden yazacağım ilk hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. 5yıl önce en son 8.sınıfta gördüğüm bir kıza tekrardan aşık oldum nasıl mı?

    Instagramda takılırken birden aklıma geldi dur bi bakayım acaba değişmiş mi kilo almış mı falan diye merak ederek arama geçmişimde tek olacak insanın adını yazdım. Evet gerçekten orta okuldaki gibi çok güzeldi ama beni çeken güzelliği değildi beyler, o terbiyesi, hanım hanımcık olması, en önemlisi egosuz olması hep aklımdaydı fotoğraflarındaki gülüşleri beni benden almıştı.

    Baya bi düşündüm şimdi kız güzel tam evlenilcek kız sevgilisi vardır herhaldr diye düşündüm bunu öğrenmem lazımdı ama yaşadığım şehirde pek dostum yoktu. (ben yatılı okumuştum liseyi) Neyse ki ortaokulda samimi olduğum Caner (temsili)'e ulaştım ve çok gizli bir şekilde öğrenmesini istedim o da kırmadı beni zaten aynı sınıftalarmış. 3gün sonra mesaj attı.
    C: Usta senin olayı hallettim kızın sevgilisi yokmuş
    B: Harbi mi lan? Olm kız çok güzel terbiyeli falan nasıl sevgilisi olmaz? Nasıl biri peki sınıfta okulda falan
    C: Usta senin kız öyle haftada ayda 1 sevgili değiştiren biri değil çok seçici biri aynı senin gibi, sınıfta sadece samimi olduğu bi kız arkadaşı var bi tek onla ve birkaç arkadaşıyla takılır hepsi de kız etrafına erkekleri sarmaz öyle erkek kanka muhabbeti yok onda. Hayırdır lan sen soruyon bunları bana?
    B: Olm meraktan lan ortaokulda aynı dershaneydik ordan aklıma geldi peki aga sevgilisi oldu mu önceden biliyon mu
    C: geçen sene oldu diye hatırlıyorum sanki başka da bilmiyorum pek
    B: tamam usta çok sağ ol kızın numarası varsa versene bana reis
    C: aga maalesef yapamam onu kusura bakma
    B: iş başa düştü o zaman neyse görüşürüz aga sağ ol her şey için
    C: ne demek her zaman, görüşürüz.

    Sırada twitterdan onunla yeniden konuşmak vardı
    ···
   tümünü göster