/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +167 -4
    bir gün dolmuştayım. ben ortadayım sağımda kapının olduğu yerde 18-19 yaşlarında bir ergen kız oturuyor.

    yav nasıl triplere giriyor. bir şey yaptığım yok. nasıl sıkılıyor nasıl... nasıl tedirgin... sanki şahin k oturuyor yanında.o değil bende kendimi rahatsız hissediyorum. senin benim rahatımı bozmaya ne hakkın var.

    neyse dolmuş durdu, biri inecek. hazır durmuşken ben de kalkayım dedim. incem çünkü yüz metre ileride. ben geçeyim istersen incem birazdan, dedim. kız sana ne be diye bağırdı.ne alakaysa anlamadim. Agzinin ustune vurcaktim da benden kucuk oldugu bi de elim biraz agirdir bisey olur diye sükunetimi korudum.

    Sonuc olarak hiç bir taka benzemeyip sadece biyerlerini açıp dar giyerek kendini scarlett johanson zanneden kezban bozuntusu kişilere sesleniyorum. Belki sözlükteki sayılarına göre az bir kitleye hitap ediyorum ama olsun. cinsel ihtiyaçlarımızın olması hepimizin sapık olduğu anldıbına gelmiyor.siz kendinizi ne zannediyosunuz. Bi bakıyorum etrafıma azıcık dar giyen kızların hepsinin zütü ve egosu arşa değicek. Kızım bizim size değil sizin bize ihtiyacınız var bunu idrak edemeyen bi kaç andaval yüzünden zütünüz kalkıyo zaten. Beyler size de söylüyorum şunların zütünü kaldırmayın sonra olan size bize oluyor.Cok konustum beyler kusura bakmayın sinirliyim biraz.
    ···
   tümünü göster