/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 151.
    -1
    '' imam hatip lisesi (kısaca iHL), Türkiye'de resmi kuruluş amacı hatip ve imam yetişmesini sağlamak olan[1] orta öğretim düzeyinde mesleki okullara verilen isimdir.'' WiKiPEDi'den alıntıdır. imam hatibi bitiripte polis olmak doktor olmak hakim olmak senin hakkın değildir! Senin hakkın sadece Din ile ilgili meslekler dir. Öğretmenliği bitirmiş bir adamın POMEM'e girip polis olabilmesi ne kadar saçmaysa seninde imamlık ve müftülük harici meslekleri seçebilicek olman o kadar saçmadır.
    ···
    1. 1.
      0
      Benim başka bir alana yönelmemi engelleyecek bir şey yok. Olmamalıdır.Ben ihld gerekli fıkıh kelam gibi dini derslerimi aldım ve artık başka bir bölüme gitmek gibi bir düşüncem oldu engelleyebilir buyursun denesin.
      ···
    2. 2.
      0
      O zaman mesleki liseler , anadolu liseleri , fen lisesi , imam hatipler ve daha başka hangi lise varsa hepsi kalksın . Herkesin gidiceği normal liselere çevrilsin ve üniversite puanlarına göre de millet seçim yapsın kimse mağdur edilmesin. Herkese din eğitim fen bilimleri ve sosyal bilimler eğitimi eşit olarak verilsin. Yoksa imam hatiplerin kuruluş amacının dışında meslek edinebilme hakkı diğer türde ki liselere haksızlıktır
      ···
   tümünü göster