/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27 -10
    Öncelikle merhaba arkadaşlar : ))) geçenlerde sevgilim üviversite ile bir orman kampı gezisine gitti, tabi bende haşin bir erkeğim sevgilimi çok kollarım benden biraz zor izin aldı ama izin verdim gitmesine minnakımın. çok eğlenmiş yengeniz bende sizle paylaşmak istedim : )))

    Yengeniz ve arkadaşları orman gezintisine çıktığında çok susamışlar ve mataralarınıda çadırda unutmuşlar Başlığa koyduğum resimde berkay adlı sınıf arkadaşı onlara şelale gibi akan su bulmuş onlarda macera olsun diye içmeye çalııyorlarmış. telefonunda gezinirken buldum aşkımınnn ne kadar eğlenmişer yaaa : )))

    Yine telefonunda gezi fotolarına bakarken berkay ile onları dudak dudağa olan bi fotoğrafını gördüm yengenizin önce yanlış anladım ama aslı öyle değilmiş orman havası berkayı bozmuş ve astımını tetiklemiş benim küçük solucanımda yardımsever olduğundan suni tenefüs yapmış berkaya : )) bayılıyorum bu kızın yardımseverliğine ya : ))

    2. Gece olduğunda kurt sesleri gelmeye başlamış ormandan benim tatlış sevgilimde berkay korkmasın diye berkayın çadırında kalmış o akşam yaa : )) Allah herkese böyle fedakar sevgili nasip etsin : )))

    Küçük kaplumbağam tatilden döndüğünde boynunda bir kaç morarık emik izi gibi şeyler vardı ne olduğunu sorduğumda
    "aşkım fareler böcükler uyurken üstümüzde gezinmiş" dedi.
    kıyamam yaa nelere katlanıyor okulu için aşk böcüğüm : ))

    EDiT : evet izmirliyim beyler nerden bildiniz yaa sizden korkulur valla *
    ···
   tümünü göster