/i/Tespit

  1. 1.
    +67 -24
    Olayı fazla uzatmadan konuya giriyorum . . .

    1 - Helede özgürce giyinip çarşıda , okulda rahatça gezen ancak sakallı adamlarla evlenmek için can atıp şeriat isteyip duran kızlar sözüm size , artık değil sokağa çıkmak odanızın kapısından içeri bakacaksınız misafir var mı rahatça tuvalete geçip sıçabilir miyim? diye kara kara düşüneceksiniz. Kara çarşaflar ile dolabınızı yeniden dizayn etmek zorunda kalacaksınız.

    2 - Sakal bırakmak moda olacak , ortamlarda sakal bırakma yarışı başlanacak. Elinde olanlar zütlerindeki kıla kadar gövde gösterisi yapacak.

    3 - Matematik ve bilim yerini "deve sidiği içmenin bilimsel metodları" anlatılacak.

    4 - Şeriatı uygulayan devlet büyükleri çalmaya devam edecek. Elleri kesilen ise gerçekleri söyleyen aydın görüşlü halk olacak

    5 - Türkiye beyinsiz bölge ilan edilecek

    6 - Kütüphaneler kadın doğum merkezleri olacak , Artan azgınlık ve kadınların doğumu surileri geçecek

    NOT : Son olarak her başörtülü insanı "şeriat istiyor , yobaz" diye tanımlama çok yanlış. Size bir video linki atıyorum iyi izleyin. Dakikayıda verecem ,

    1.56'ıncı dakikadaki kızımıza "Atatürk size neyi ifade ediyor" diye bir soruda bulunuluyor ve kızımız şöyle cevap vereceğine " onun gibi gurur duyulacak bir lidere sahibiz , dünya bizi kıskanıyor, sokaklarda onun öncülüğünde anayasamız sayesinde haklarımız var , kadına artık değer veriliyor" diyeceğine , " Hiçbirşey ifade etmiyor" diyor.

    Ancak 2.04'cü dakikadaki başörtülü ablamız ancak sizin önyargılı tavırlarınız yüzünden "çomar, yobaz vs." gibi lakaplar ile yol verilen ablamıza "Atatürk size neyi ifade ediyor" diye sorulduğunda " onun sayesinde ... " diye cevap veriyor. Atalarımızın değerini bilen bir insan olduğunu gösteriyor .

    ViDEO : https://www.youtube.com/watch?v=H_S8Etl9le0

    ÇOK ÖNEMLi NOT: Benim gönlümde başörtülü Atatürkçü tarihini iyi bilen , Fatihi'de Atatürk'üde sevecek bilecek bir kız varsa baş tacım olsun o benim. Konu bu kadar basit.

    Kara çarfaşlılardan bahsetmiyorum sadece başörtüsü diyorum. Kara çarfaşlıların sonu pek iyi değil zaten , bide bozuk ziyniyetli başı açık olsun veya başı kapalı olsun insanların bozuk kokuşmuş ziyniyeti yüzünden insanları dinden soğutuyorlar.

    Tek sözüm var o da " sorgula hiçbirşey katbetmezsin , eğer sorulamazsan o beyni senden alırlar yerinede ot koyarlar ot beyinli olursun "

    bütün siyasetin canı cehenneme ! tek yol kardeşlik ve birlik.
    ···
   tümünü göster