/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    huur çocuğu bilal. Hala o kafamdaki yarık izini taşıyorum züt. Mahallede en yakın arkadaşım kan kardeşim Hakan var.Biz bunla hep gezerdik.Alt mahalledeki çocuklarla kavga ederdik. Boncuklu tabancayla savaş mı dersen sokak kavgası mı dersen mahalle maçı mı dersin hepsinde beraberdik amk.Ah o eski 9 taşı özlüyorum şimdi oynayan çocuk bile yok.Biz Hakanla hep bu muallak bilalı döverdik bizden küçüktü. Böyle şımarık zütün tekiydi. Annesi bunu hep dışarı salardı sanırım huurydu anası.Çünkü sürekli evine erkek girip çıkıyordu bi ara annem öyle birşey demişti çünkü onların evden uzak dur diye. Neyse bu şımarık züt bilali her fırsatta döverdik hakanla uyuz bi çocuktu tam dayaklık.

    istanbul o zamanlar köy gibi amk her yer tarlaydı şimdi her yer ev.inşaatlar yeni yeni yapılıyor. Adamlar kum getirmiş. Kaldırım falan döşüyorlar. Bizde çocuğuz ya sökerdik onları oynardık.Amk bu kum kütlesi oluyor koni gibi. Kedinin köpeğin işediği sıçtığı inşaat kumu işte. Birgün orda kaldırım taşlarıyla kumla filan birşeyler yapıyoruz. Kaldırım taşlarını arkamda tutuyorum rahatça uzanıyım diye.Bu dıbına koyduğum bilalı otların arkasından sinsice uzanıp gelmiş bin. Dang diye beyinde bir darbe hissettim. Dünyam kaydı amk.O anı anlatamam. Yani belki o bana öyle vurmasaydı benim gibi sokak kavgasına katılan ,yerden sigara izmariti toplayıp içen çocuk 4 sene önce 20 binle elektrik elektronik müh giremezdi yani öyle vurdu siz düşünün. Adam etti amk. Döndüm kafam yarılmıştı kan akıyordu .Bi dönüp baktım tabi moron haldeyim kaldırım taşıyla vurmuş bin. Allahtan o da çocuktuda sert vuramadı. Sert vursa belki şu an ölüydüm.En son hatırladığım şey hakan bunu evine kadar kovalayıp dövdü amk. Ertesi gün kafam düzeldikten sonra gidip ben de dövmüştüm huurnun evladını. Hırsımı çıkarana kadar dövdüm.O kadar dövdüm ki en son taşınmışlardı.

    Ondan sonra ilk okul filan hakanla ayrıldık. Lisede zaten göremedim bile. Bilal desen çocukluktan beri görmedim.Bir daha görsem bir daha döverim muallakyi.Şimdi geçen gördüm Hakan kuaför olmuş saç kesiyor bin.Ben ise son sınıf mühendislik okuyorum. Dünya ne farklı bir yer değil mi?
    ···
   tümünü göster