/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +4
    Fmf hastalığım var kışın fena bastırır sıkıştırır nefes alamam. ilaç kullanmaya başlamadan 1 sene önce felan bir sıkıştı göğüsüm anlatamam amk. Nefes alamıyorum bir yandan da kalbim kendini kemiriyor amk. Içim icime girdi oyle olunca. 1-2 dk o acı ve nefessizlikle kala kalmıştım. Her zamanki gibi yine gittik hastahaneye bir tak yok dediler üşütmüş dediler dıbına kodumun doktorları.
    ···
    1. 1.
      +2
      Kardeşim benim çok geçmiş olsun, aynı dertten bende muzdaribim. Burda fmf diye aratırsan başlığı kimin neler yaşadığına dair görüşleri, önerileri okursun. Bende 4 yıl önce keşfettim, gitmediğim hastane kalmadı aq gözlüklerini gibtiklerim birşey yok dedi, taa çapaya gittim yok bi gib bulamıyorlar, en sonunda ben yaşadıklarımı google da araştırdım, buldum, kolsişine başladım, şükür ataklar 4 ayda bir oluyor. Önce ki gün atak geçirdim mesela ondan önce taa martta yaşamıştım ama allah kimsenin başına vermesin, düşmana bile. Çok geçmiş olsun kardeşim, kaderdaşımı görünce yazayım dedim bayağa yardırdım kusura bakma, kolsişini sakın ekgib etme...
      ···
      1. 1.
        +3
        Aynen panpa ben de kolsişin kullanıyorum Allah bulandan razı olsun valla. Benim ataklar baya azaldı sadece ağrı oluyor ara sıra. Sana da çok geçmiş olsun bize de bu nasipmiş. Estağfurullah sen de kendine iyi bak canını yerim sana bir şey olmasın: )
        ···
    2. 2.
      0
      Amk o hastalık mı bende de oluyor ama 10 dk ya kadar çıkıyor ama çok nadir ne yapmalıyım?
      ···
      1. 1.
        0
        Bunun için bir doktorla özel randevu alman gerek ama en başta belirtiler ve testler sonucu raporların olması lazım. Onu da hastanelerden şikayetini dile getirerek alabilirsin.
        ···
    3. 3.
      0
      Bendede varda daha böyle birşey olmadı
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster