/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +239 -38
    korkuyorum beyler. Kafam patlayacak ag sanki. korkuyorum mk. Çevremdeki herkes dinden soğutuyor beni amk. Aile yakınlarım hep dindarlardan oluşmasa da çok geri kafalıca konuşan insanlarla dolu. Okumuş mürekkep yutmuş insanlar bile yobazca konuşuyor ve bu beni çıldırtan en etkili şey ag. Ulan bi insan namaz kılmayan kişinin cehennemde kızgın sacın üzerinde namaz kılmak zorunda kalacağına inanır mı? müslüman olmayana saygilari yok. Bu insanların dinine aileleri karar veriyor kendi seçimleri yok dediğim zaman beni disliyolar. domuzu lanetli bir hayvan gibi görüyorlar ulan o sana haram evet ama bu da tanrının yarattığı bir canlı değil mi? sayamadigim daha çok fazla şey var çok fazla. aklımda daha binlerce soru var ama cevaplayamiyorum. küçükken camiye giden biriydim severdim de gitmeyi anlatılanlar bir dini öğretiden çok masal gibi gelirdi bana çünkü hepsi birbirine benzerdi ve masallardan farkını ayırt edememistim. 15 yaşına kadar namaz kıldım her selam verdikten sonra dua ettim ulan o kadar basit dualar ettim ki inanmazsınız. Maalesef hiçbiri kabul olmadı. bir tane bile kabul olmadı kimse cevap vermedi mk. ne melekler bişey fisildadi bana ne şeytan. kimse benle konuşmuyor hic kimse. ben lanetli miyim lan yoksa? beni kimse giblemiyor mu bu dünyada?

    Edit; Allaha o kadar çok yalvardim yakardim ne olur bana bi şekilde bir mesaj ver diye ama o da olmadı. her gece uyurken hep bunu düşündüm hala da düşünüyorum her gece yatarken yalvariyorum sabah uyandığımda bana bir mesaj ver diye. beni kör et ki anlayim senin değerini hissedeyim senin varlığını dedim çok kez. Bacagimdan, kolumdan, gözümden sevdiğimden bile vazgeçtim beni sırf doğru yola sokması için. ama hiçbiri olmadı. Bu bana yapılan bir iyilik mi kötülük mu bilmiyorum. Ama bana daha çok oyun gibi geliyor. Ben oyuncak değilim diye agladiklarim oldu. Ben ne zaman Allah yazarken yanlışlıkla a yi küçük yazınca rahatsız olanlardanim Muhammet ismini duyunca durulan ve bu ismi her gelen insana koyan kişilere de bakış açım hiç iç açıcı değil. Çünkü bu çocuğun yaptığı serfsizlikler bilinçaltında bi şekilde bu isme karşı bir nefret oluşturuyor. neyse beyler uykunuz kacmasın ben yine boş boş gözlerle biraz dusuneyim

    Edit2; Arkadas hepiniz sağolun sabah bi uyandım onlarca kişi mesaj atmış. üşenmedim koydum çayımı hepsini okudum. Kimisi ateist ol gel dinlerin insan uydurması olduğunun farkına var demiş, kimisi dini gerek kendi yorumuyla gerek ayetlerle açıklamış. ama ben kararımı verdim dostlarım. Gidip hem bir imam hem papaz hem de bulabilirsem hahamla konuşmak istiyorum. Soracağım soruları hazırlamam gerekiyor öncelikle aklıma takılan tüm soruları sormak çok zaman alır bu yüzden bişeyleri kanıtlamaya yardımcı olacak soruları soracağım. Herkese teşekkürler arkadaşlar. teker teker mesaj atıp teşekkürümü ileticem.
    ···
   tümünü göster