/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +37 -1
    geri zekalı mısın olm? yap bişeyler aç kamerayı 3 - 4 kere seni bıçaklamaya çalışmış mahkemeye ver öldürmeye teşebbüsten yatsın karı siz de kurtulun onu da mı ben söyliyim?

    not: ağır tahrik yasası var. gidip karıyı dellendirip kendini bıçaklatıp bunu kameraya alıpta beni pıçahladı deme boşuna. sadece hazırlıklı ol. seni ne zaman hangi durumda bıçaklamaya kalktı onu hatırla. baktın aynı top geliyor, gelişine vur. ortamı da ayarla, kaydet. sonra mahkeme.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Nereden nasıl kimin çektiği belirlenemeyen videolar delil olarak sunulamıyo diye biliyorum panpa
      ···
    2. 2.
      +4
      öyle bişey yok. diyeceksin burası bizim ev. gerekirse kanıtlayacaksın polisler gelir zaten soruşturma için. kamerayı diyeceksin işte şu noktaya gizledim. film mi çekiyoz amk sadece ikinizin suratını çekecek değil arka planı falan da çeker. adamlar bakar aynı oda aynı eşyalar bilmem ne. tamam derler. anlatacaksın bu karı böyle böyle yapıyo hakime savcıya polise ifade verirken en ufak ayrıntısına kadar anlatacaksın. 3 - 4 keresinde böyle yapmıştım sırf böyle yaptım diye bıçaklamaya kalktı beni. bir gün baktım aynı tartışma tekrar geliyor kanıtlamak için telefonu ya da kamerayı artık nasıl yaparsan, gizledim şu odanın şurasına, aynı tartışma oldu. sonra ben otururken gelip beni bıçaklayarak öldürmeye kalktı. bu bunu 4. - 5. yapışı ve şimdi kanıtlayabildiğim için şimdi şikayetçi oldum. davacıyım.

      bu kadar. adam öldürmeye teşebbüs. yaz internete kaç yıldan başlıyo araştır. ama dediğim gibi ağır tahrik olmayacak. karıyı tongaya düşürmek için tahrik eder sonra aa beni bıçaklamaya kalktı dersen yutmazlar aranız daha da kötü olur. iyi dikkat edicen yani. bıçaklayacağını nerden biliyodun da açtın kamerayı diye sorarlar adama.

      olmadı bu iş için bi kamera alacaksın tamam mı. karının en çok olduğu yere gizleyeceksin ama ses de alan bi kamera. kamerayla pc arasında bağlantı kuracaksın. gerekirce pc ye format at hiç bir tak yükleme sırf bu görüntülerle hard diski falan doldur.

      gün gün saat saat karının nasıl pgibolojik işkende yaptığını kaydedecek sonra bunları savcılığa sunup karıyı mahkemeye vereceksin benim pgibolojimi bozdu diyeceksin. 1 ay kadar her gün her saniye kayıt yap. geceleri bi tak olmadığından silebilirsin. ondan sonra git davacı ol. illa bıçaklamaya kalkmasına gerek yok. anlattığın gibiyse ve sen bunu kameraya almışsan o da yeter, karıyı alırlar içeri.

      ama benim naçizane tavsiyem çık bi karakola git. de benim değişik bi derdim var. seni en az komiser gibi bir adama yönlendirecekler. özet geçerek bize anlattıklarını oradaki polise de anlat. ben artık hukuksal olarak hakkımı aramak ve kurtulmak istiyorum ne yapmam gerek diye sor. neden dersen hukuk işi çok çetrefilli. benim anlattığım kadar basit değil yani. sen kurarsın kamerayı ortada bi tak yokken karı seni bıçaklar yoğun bakıma girer ölümden dönersin, tam aha gibtim ananı der mahkemeye verirsin, mahkeme eve gizli kamera kurarak özel hayatın gizliliğini ihlal edip karının hakkını yediğin için seni suçlu bulur seni içeri atar. yaparlar yani bunu.

      kesinlikle git karakola polislere anlat ve nasıl hukuksal olarak hakkını arayabileceğini sor. onlar ne diyorsa onu yap. ya da daha da çok ilgilenilmesini istiyorsan ki bunu daha çok tavsiye ederim, polisler gibtir çekebilir adamların işi başından aşkın hepsi de ayrı pgibopat şu günlerde, git bir avukatla görüş.

      evet evet. bir avukat tut, herşeyi anlat ve de ki bu karıyı napıp edip içeri attıralım. o napar eder attırır sen rahat ol. ama ananı da giber. benim param yok diyorsan ki senin durumundaki biri varını yoğunu satar bu karıdan kurtulmak için, ama yine de yok diyorsan polise git onların dediğini yap.
      Tümünü Göster
      ···
    3. 3.
      0
      1. tavsiye avukat tut onla görüş.
      2. tavsiye avukat parası yoksa polise git polise sor.

      ama dediğim gibi bir şey yapacaksan sakın ola kendi başına işe kalkışma. bi bilene de sorma. avukata ya da polise sor. çünkü dediğim gibi hukuk çok taktan bir şey. kurarsın kamerayı niye özel hayatın gizliliğini ihlal ettin diye seni atarlar. çok ayrıntılı işler. işini iyi gördür.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster