/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Beyler bu olaylar kendi hayatımdandır en ufak detayına kadar gerçektir. Diğer muallakler gibi 20 şukuya başlıyorum falan değil direk Word de yazdım buraya atıyorum isterseniz okuyun belki uzun gelicek ama hayatımda kızlarla olan olayların hepsi bu. (sadece orta okulda beni seven kızı yazmadım oda zaten küçüktük yazsam 2 satır mk gereksiz bişey) Olabildiğince kısa geçmeye çalışsamda anca bu oldu.

    Neyse beyler hayatımda adam akıllı 2 kişiyi sevdim. ilki hakkında size anlatabileceğim tek şey ben ona sevdiğimi söyleyince “zamanla unutursun” demesi..
    ikincisiyle ise 1 ay kadar telefondan konuştuk ve bu süreç içerisinde dışarı davet ettim hayatımda olacak ilk buluşmaya gelmedi ekti.. Bir bahane uydurdu neyse dedim onu seviyordum.. ikincisinde geldi çok heyecanlıydım o kadar güzeldi ki güzelliğinden nereye bakacağımı şaşırmış sağa sola gözlerimi kaçırıyordum.. Hayatımda ilk defa bir kız ile buluşmuştum o gün buna rağmen fena geçmedi ama ben yinede çok mutlu olmuştum. Ve bu arada sosyal medyadan doğum gününü 1 sene öncesine gidip zar zor ufacık bir paylaşım sayesinde bulmuştum. Doğum günü gelecek haftalarda idi. Ertesi haftalarda bir daha buluşmak için plan yaptık ve ben ona çaktırmadan bilmiyormuş gibi yapıp doğum gününden 1 gün sonrası olan pazartesi için buluşma ayarladım.(Hafta sonları kursu vs. oluyordu gelemiyordu) Hemen internetten gümüş kedili üstünde isminin yazılı olduğu bir kolye aldım (kedileri çok severdi) doğum gününe kadar kargo gelirmi diye ben kendimi yiyip kargo şirketleriyle de kanka olurken neyse ki kargo geldi. Ancak pazartesi günü ben kafede hediyemle beklerken o gelmedi.. Bir sonraki haftaya erteledik yine gelmedi birsürü bahaneler uyduruyordu yok kardeşim hasta yok bana süpriz yapmışlar yok annem dışarı çıkmamı istemiyor(bomba olayları çokken birde bulunduğum ilde bomba ihbarı varken ben giblemem gezerim ama neyse) vs. beni 3 kere daha kafede elimde hediye ile ekti.. Ayrıca sonuncusunda ertelemek yerine “Sanırım bir daha evden çıkamıcam. Gerçekten üzgünüm.” gibisinden birşeyler söyledi. ilerleyen günlerde başka birisiyle sevgili olduğunu sosyal medya üzerinden öğrendim. Sonrasında da gözlerimle gördüm. Sinepçet kullanan erkek vurduruyordur diyen ben onun sinepçeti olduğunu öğrenince hemen bi hesap açmıştım. Hala bende eklidir arada sevgilisiyle fotoğraflarını atıp beni büte bıraktırdığıda olmuştur alkole vurdurduğuda.

    Her neyse geçen ay ise yine bir kız ile tanıştım kızla aynı sene aynı gün doğmuştum saatleri bile neredeyse aynıydı. Öncelerde anonim bir uygulama aracılığıyla mesajlaşırdık sonra face istemişti ordan konuşmaya başlamıştık. Sabahtan akşama kadar konuşur o gün ne yaptığımızı birbirimize anlatırdık ve sinepçetten birbirimize fotoğraflar gönderirdik (erotik değil mk). Günler geçiyor sürekli konuşuyor ve sürekli bir çok ortak noktamız çıkıyordu. Bana sana gerçekten güveniyorum demesiyle olsun arada “şapşik” demesiyle olsun kendisine karşı bişeyler hissettirmeye başlatmıştı. Yada bir keresinde bana “Sen niye böylesin ya çok gülüyorum” diye sormuştu bende “bilmem nasılım ki” dediğimde. “Çok komik cümleler kuruyorsun yarılıyorum ve bana benziyosun hakikatten” demişti. Bunlar bile çok hoşuma gidiyordu beyler. Evet sanırım bu kıza gerçekten ilgi duymaya başlamıştım.Bir gün yine konuşurken akşam ilginç olucak dedi bende neden dedim önceden uzun süren bir ilişkisi olduğunu sonradan ayrıldığını ve annesinin bunu bilmediğini anlattı. Bunu bana anlattığı gün anneside aramış o çocuğu neden görüşmüyorsunuz artık gelsenize falan demiş çocukda bişey dememiş. Sonra kız konuşmuş çocuğu ikna etmiş gelmesine. Bana öncesinde çocukla ilişkisini sağlam bitirdiğini falan demişti bende bu yüzden fazla kafaya takmadım çocuğu, dost olmak istiyor falan sanmıştım. ilerleyen günlerde yine konuşurken bugun çok mutluyum dedi. Ben de ne güzel ne oldu ki dedim “Oyle baristik çocukla ya her sey eskiye dondu baya huzurluyum” dedi. Bende “Nasıl yani eskisine döndü dedim.”. “Çıkıyoruz işte dedim ya” dedi. Bende bozuntuya vermeden konuyu kapatıp şimdi işim var sonra konuşalım mı dedim ve 2 hafta ne ben mesaj attım ne o attı. Önceki yaşadıklarım gibi olacak sanmıştım ve öylede olacaktı zaten. Sonra bir gün bahsettiğim anonim mesajlaşma uygulamasında onu çevrimiçi gördüm. Acaba çocuk hakkında anlattıkları doğruysa neden hala diye düşündüm ve de belki tecrübesizliğimdendir bilinmez ama bana o konuşmalarımız gerçektende dosttanda öteymiş gibi gelmişti. Belki beni kıskandırmak istemişti çocuk olayını uydurmuştu diye düşündüm. O geçen 2 haftadan sonra akşam tekrar mesaj atıp uzatmıcam girişi geçip söylüyorum size çocuk hakkında anlattıkların doğru muydu dedim evet dedi. Bende herşeyi yanlış anladığımı söyleyip durumu açıkladım ve iyi geceler dedim. Sonsuza dek de kızlarla olan bağlantımı kopardım. He bir gün gelip biri beni benim şu zamana kadar harcadığım sevgi israfını kendisi karşılayabileceğini gerçekten düşünürse durumu değerlendiririm. Ancak böyle bişey olacağını hiç sanmıyorum. Bu yüzden bundan sonra artık hayat benim için yiyip, sıçıp, 31 den ibaret beyler.

    Bu neredeyse destan kadar olmuş şeyi okuduğunuz için teşekkürler panpalarım.

    Sonuç olarak ben kızlarla ya hep dost oluyorum yada doğrudan onları kaybediyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım bu karışık organizmaları çözemedim çözemicemde. Ama varsın yinede onlar sevdikleriyle mutlu olsunlar ben sonsuza dek yalnız kalırım.

    Not: Belki o kadar güzel bi hikaye değildi ama amacım zaten sizlerle derdimi paylaşmaktı be panpalarım.
    ···
   tümünü göster