/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 176.
    +11
    artık daha fazla kişinin bilgilerine erişmiştim. öğretmenlerin bile ilgisini çekmişti. neden sadece bizim sınıf ? neredeyse sınıfın yarısının bilgileri vardı. benden şüphelenilmemesi için blog'da kendimi de ifşa ettim. kızların birbirlerine attığı fotoğrafları blog'um da paylaşınca. veliler sınıfa, sınıflarda bizi korkutmaya başlamıştı.

    yenik düşmüştüm. blog'u kapattım. lise'ye gelene kadar yeterince bilgi edinmiştim. her geçen gün üstüne koymuştum bilgilerimin. artık lisedeydim. devrimin ilk adımı.

    çok korktum sınıfıma ilk girdiğim anda, şeytani gözler bakar bana düşmanca. artık çocuk değildim. büyüdükçe hayal gücüm ve hedeflerim daha da yüksekdeydi. arkadaşlarımla öyle böyle bir arkadaşlığımız vardı. buraları geçeceğim. lise 1'in 2.döneminin ortalarındaydık. kızların bir konuşmasına tanık olmuştum. kafamı masaya koymuştum uyuyacaktım. kitap, defter benim ilgi alanım değilki. onların yerine bilgisayar ve fare istiyorum. neyim ben köle mi? neden bilgisayarda her istediğimi yaparken burada yapamıyordum. kafamı sıraya koyup bir an önce eve gitmek istiyordum. önümdeki kızlar konuşmaya başladı. bir kız yeni bikinisinin kendisine çok yakıştığını. ona facebook'tan üzerindeyken fotoğrafını atacağını vs.. konuşuyorlardı.

    ergenliğin verdi hazla o kızlar hedefim haline gelmişti. bu sefer kendi zevkim için bir hack yapmalıydım. ama artık eski facebook açığı kapanmıştı. işim daha mı zordu?
    ···
    1. 1.
      0
      Bekliyoruz devamini heycanla
      ···
   tümünü göster