/i/Tespit

  1. 1.
    +1453 -121
    kız alenen kaşarsa ona bişey demiyorum onu eleştirmiyorum. benim sorum özgürüm ben .s.s diyen kezolara. uff hava sıcak napim diyen salaklara.

    şimdi şu konuda bi anlaşalım. hava sıcaksa, yalnız size değil, biz erkeklere de sıcak. peki biz kasıklarımızın hizasına gelen ultra mini şort giyiyor muyuz? ya da göbeğimizi göğüslerimizin oraya kadar açıkta bırakan şeyler giyiyor muyuz? biz kot pantolon tişörtle dışarı çıkınca sıcaktan geberiyor muyuz?

    şort giyin tabi. giyin ama şortla külot arasındaki farkı bi öğrenin. şort dediğin diz hizasında ya da dizin azıcık üstünde olur. sizin giydiğiniz şort değil, bildiğiniz külot. tek farkı yüksek bel külot olması. üst kısmının göbek deliğinin altına kadar geliyor olması. ama alt kısmı kasık hizanızda. ki millet de zaten üst değil alt kısmınızla ilgilenir.

    sonra bi dapdar kısacık etek giyiyorlar, maşallah donunun rengini geçtim, üzerindeki desenlere kadar meydanda. yahu 21. yy'dayız diye çıplak mı gezmeniz lazım? nerede kaldı bu dıbına koydumun mahremiyeti? insan biraz utanır lan modernim diye çıplak gezmekten. bir sürü insan sizin her yerinizi görüyor sokakta. ne pis hayallerine alet oluyorsunuz bir bilseniz dudağınız uçuklar. hâl böyle olunca da sevgilileriniz bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirince sen kimsin ki benim kıyafetime karışıyorsun! sen kim oluyorsun! diyorsunuz. ebenizin amı oluyorlar afedersiniz. sevgiliniz ulan işte, sevgiliniz. sevgi-li. seviyor işte dıbına koyduğum. sevmese gibinde olmazsın zaten. seviyor ki başka erkeklerin senin kıçını memeni bacağını görmesinden rahatsızlık duyuyor. karışmayan biri istiyorsan gibtir git gavat avına çık. ifrit oluyorum sizin bu kezoluğunuzdan. özgürsünüz diye, sevgilinizi, onun gururunu, hislerini ayaklar altına alıp da, elaleme zütünüzü gösteremezsiniz. özgürlük bu değil. az edepli olun, üsturuplu olun amk. mahremiyetinize önem verin. diz hizanızın azıcık üstünde şort giyerseniz sıcaktan ölmezsiniz korkmayın. bakın biz ölmüyoruz.
    Edit: beyler eyvallah bu kadar ilgi beklemiyodum demek ki duygulariniza tercuman olabilmisim.
    Edit2: reklam alinir bana ulasmak isteyen okela gonusma hesabim mesaj atabilirsiniz.
    Edit 3 : saka lan ne reklami hadi beyler gorusuruz bi dahaki entrymde gorusmek uzere.
    ···
   tümünü göster