/i/Devlet

  1. 1.
    -1


    Avrupa ve Amarikaya Karşı Milli Birlik Hareketi





    Bu fotoğraf avrupanın bence en şerefsiz ülkesi avusturaya havalimanında çekilde anlamı Türkiyeyi ziyaret edip Erdoğana para kazandırmayın ulan dıbına koduklarım size ne bizim ülkemizdeki iç siyasetten bakın beyler Erdoğanı sevin sevmeyin ama bu şerefsizlerin kapısında havlayan köpek değilsek bunlar bizim dostumuz fln olmaz bu yüzden kampanya başlatalım avrupa müzakereleri durdurdulsun zaten alacaklarıda yok komple avrupadan vazgeçelim.



    BOŞ KAVGALARI BIRAKIP BiRLEŞELiM GÜN BiRLiK GÜNÜDÜR




    Şimdi içinizden bazıları diyecek işte uzaklaşırsak şöyle olur böyle olur fln filan merak etme kardeşim bir tak olmaz rusyayla biraz sürtüştük hemen nato (içinde avrupanın demirbaşlarıda var) ülkeleri türkiyeden koruma sistemlerini çekti zaten bir savaş olsa bunlar yanımızda durmaz boşuna zaman harcayıp şerefimizi onurumuzu ayaklar altına alıyoruz aksine dik durup bunlardan uzak durmamız ve kendi azmimizde yükselmemiz lazım.



    iDEOLOJiLER KARIN DOYURMAZ VE SORUNLARA ÇÖZÜM DEĞiLDiR




    Size soruyorum beyler hangi ideoloji hangi siyasetçi tarih boyunca sorunlarımıza çözüm buldu? cevap hiçbiri oysa ki sorunlarımıza mühendisler,bilim adamları vs çözüm buldu daha çok gıda üretmemizi hastalıklarla mücadele etmemizi sağladılar ama dünyadaki siyasal güçler hep fakirliği üzerimize dikte etti ve dünya kaynaklarını etkili kullanıp özgür hür insanlar olmamızı engelleyip bizi köleleştirdi.Bu yüzden diyorum ki ideoloji fetişizmi yapıp sürekli tartışmaları kavgaları finanse edeceğimizi birlik olup aydınlık yarınlara yürüyelim ve bizi ayrıştırmaya çalışanların yüzüne gibTiR!!! diyelim.
    ···
   tümünü göster