/i/Tespit

  1. 1.
    +336 -36
    1-Tabiki Azarbaycan


    Zaten Türkiye dostu bir ülke,kızları bizim kızlardan daha samimiler.Birazda ruslara benziyorlar daha ne olsun.



    1.5-Bosna hersek


    Bunu nasıl unuttuysam.Eskiden osmanlı devletine bağlıydı.Atalarımız neredeyse aynı.Bizide çok severler.Patlamalar olduğu zaman bosna hersek köprüsünü kırmızı beyaza boyamışlardı.Alanya ve kemerde bolca bulunur güzel mi güzel kadınlardır.Resimdeki kızlardan daha güzeller.



    2-Ukrayna


    Rusya uçağını düşürünce bunlar bize biraz daha saygısı ve sevgisi arttı.Baya bir arttı bu aralar.Ekonomisi berbat zaten ülkenin bir kızı çeviri gel beraber Türkiyede yaşayalım deseniz hay hay der.Bakın benim ukraynalı olan çok arkadaşım var çok beleşe geliyor bu işler.



    3-Almanya


    Eski beyin göçümü deniliyo ne deniliyorsa Türkler iş için almanyaya gittiği için kızlar Türkleri tanıyorlar ve seviyorlarda.Odun değilseniz gerisi kolay.Ha birde bu kızlardan birini alırsanız altınızda %100 BMW otomatik olarak geliyor.



    4-Kazakistan


    Eğer yok ben süslü püslü sevmem bana ponçik bir şey lazım diyorsanız kesinlikle bunlardır.Türkiyenin en iyi dost ülkelerinden biridir zaten.Türkiyede çok gördüm kazak gelin.



    5-Gürcistan


    Yok baba bana esmer bomba lazım diyorsanız.Türkiye nin resmen 1 ili olan gürcistan size uygun.Bu kızlar baya iyilerdir ha diyeyimde.Bunlardan birini alırsanız arabada garanti !!.Ordan bir kız neden ülkenin hemen yanındaki bir ülkeye gelmesinki.



    6-Bulgaristan


    Buda hemen yakın bir ülkede.Kızlarını artık nasıl tavlayacaksanız yapın.Marmarada bolca bulunur bunlar ve ayrıca antalyadada.



    7-Suriye


    Ne diyimki bilemedim.Aralarıda ciddi ama ciddi güzel olanlar var.%10 luk kısmı neredeyse.Beleşe yoldan çevirin zütürün yıldırım nikahı haberi olmaz amk.



    EDiT:Türkiye hariç.
    ···
   tümünü göster