/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +28 -1
    kapının kulpunu yavaşça aşağı indirdim. kapıyı araladım önce içeriye bir göz attım. her şey olağandı. kapıyı sonuna kadar dayadım. robota yaklaştım. tahta bir kaptan koltuğuna oturdum. tahta olduğu için rahat değildi. ama pekde umrumda değildi. alçaktı boyum yetmemişti onu yönetmeye. inip koltuktan yastık aldım ve koydum. üstüne çıkmakta zorlandım ama çıktım bu sefer oldu. şimdi gördüklerimi uygulamalıydım. yukarı çıkmıştım ama güç düğmesi aşağıda kalmıştı.

    aşağı doğru süzülüp yastıktan düşmüyecek şekilde ayağımla basmayı başarmıştım. birden ses çıkmaya başladı. onun uyandığını ve nefes aldığını düşündüm. okuma yazmayı neyse ki biliyordum. robot açıldı önümde bir sürü şey vardı. gördüklerimi yapmaya başladım. fareyi elime aldım. yani elini tuttum. ve hareket ettirdim ekranın içinde bir şey hareket etmeye başladı.

    elimle onun içeride ki elini hareket ettiriyordum. ilk başta böyle böyle devam ettim. öğrenmiştim artık kendi çabalarımla. sadece abim yanımdayken oyun oynuyordum onunla. zaman geçtikçe internetle haşır neşir olmuştum.7-8 yaşlarımda bir forum bulmuştum. hack ve hacker terimleri çoktu bunları araştırdım. küçüklükten beri araştırmacı ruhluyum, araştırırım, kitap okurum.

    beyaz, siyah şapka ne varsa araştırdım. artık ne olduklarını biliyordum. eskiden basitti. bir siteye gir sağ tıkla kaynağı görüntüle de kodları al kendi sitene yapıştır ayarlamalarını yap ve tamamdır. artık bir siten var. ilk başlarda sadece bunlarla uğraştım. artık abimle sürekli bilgisayar kavgaları başlamıştı. buna çözüm olarak eve bu sefer daha küçük bir robot gelmişti.
    ···
    1. 1.
      0
      Şimdi sen 7-8 yaşındayken muhtemelen 12 13 sene öncesi o zaman browserlerda kaynağı goruntule diye bi secenek yoktu. yalan AMK
      Konu kilit iyi forumlar
      ···
   tümünü göster