/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +22 -2
    Sözlükte dönen bu sistem hakkında çoğu kişi net bir bilgi sahibi değildir. Kölelik sisteminin yazılarla belirtilmiş kuralları olmasa dahi uygulanması sırasında belli gelenek görenek ve bir uslüp vardır. Benim ve sizin bilgileriniz tek bir başlık altında toplayıp nickaltında kölemsin yazanları gören ve ne oluyor amk çocuğu anneni giberim senin diyen beyin yoksunu tek hücreli terliksi liselilerden kurtulamasakta bu tür davranışlarından sakınmak amacıyla bu başlığı açmış bulunmaktayım umarım yararlı bir başlık olur.

    Nickaltı Hakkında: Hala bunu bile bilmeyen cahiller var biliyorum. Nickaltı (Nick6-Nik6 ve türevleri) bir kişinin sözlük hesabının ismi ile açılmış başlığa girilen entryler bütününe verilen genel addır.

    Bireyin tarzı görüşü onun hakkında düşünceleri başkaları tarafından belirtilir. Nickaltları genelde trende giremez girse bile düşürülür. Kendi fikrimce nick6 Sözlük altincisine açılmalıdır. Bu konu hakkında bu kadar bilgi yeterli olacağını düşünmekteyim zira asıl amacımız bunu açıklamak değil.

    Köleler hakkında: Bir şahsın köle olarak alınılması için bazı kişilerin bildiğinin aksine ilk "kölemsin" diyen kişi olmak yeterli değildir bunu @1 olarak demek gerekmektedir.

    Köle alınan kişi sahibinin emirlerini yerine getirmek durumundadır ve sahibinin vereceği ikinci bir karara kadar köle olarak kalacaktır.

    Kölenin azad edilmesi ya sahibi tarafından köleliğini hakkı ile yerine getirdiyse gerçekleşebilir. Yada köle sahipleri kendisine hediye edilecek birkaç köle karşılığı şahsı azad etmektedir.

    Bir şahıs köle durumunda iken köle alamaz bunuda bilin istedim.

    Sahipler hakkında : Sahiplerin genellikle kendi adına açtığı bir köle kampı bulunmakta ve bu kamplarda köle alım satım işleri diğer sahipler arasında gerçekleştirilmektedir. Bu kamplarda kölelerin bir listesi kesinlikle mevcuttur. Azad edilen veya satılan köleler listeden çıkarılıp alınanlar eklenmektedir.

    Tekrar belirtiyorum hem köle hem sahip olunamaz.

    Şahsi Edit: Burdan sahibim (bkz: tutsickimiyancheck138) e selam yolluyor saygılarımı sunuyorum başlığım trende çıkarsa azad edilmeyi rica ediyorum.

    Amacım prim değil özgürlüğümü kazanmak bunuda belirteyim
    ···
   tümünü göster