/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +20 -51
    Merhaba beyler beni ayarlarımı bilen bilir diyicem ama hiç kimsede bilmez mk neyse konuya geçiyim istanbulda yaşayanlar yenikapı-havalimanı hattanı bilirler iş çıkış saati metrobüsten bile beter olur bende iş çıkış saatine denk gelmiştim şansa o yoğunlukta cam kenarı yer bulur bulmaz kaptım.
    Neyse gidiyoruz işte 1-2 durak geçti tam bir huur girdi dardaracık bir kot ve üstüne südyenini gösteren bir tişört tipik huur işte.
    Bu geldi dibimde duruyo yer vericeğimi sandı heralde bende hiç oralı bile olmadım.O sırada anons geçti klimalar çalışıyor lütfen camları açmayınız diye ondan sonra bu kız konuşmaya başladı.
    K:kız B:ben

    K-ay çok sıcak ya ufff s
    Ben takmadım tabi ama gözümün içine bakarak söyluyo huur

    K-yaa şu camı açsanıza bunaldım
    burada

    B-klima çalışıyo şuan daha az önce kaptan söyledi duymadınız galiba

    B-O kim ya off yoksa sen daha camı açmayı bile bilmiyomusun bunu derken tam bir huur gülüşü attı benimde o ara sinirlerim iyice gerilde zaten incide açılan tüm ayar başlıklarını düşünerek

    B-Bazı yerleri nasıl açtığımı sen daha iyi bilirsin dedim. Bunu duyunca bi afalladı ama vazgeçmedi huur

    K-Bu ne ya ne kadar salaksın sen ne camı açtın ne de benim gibi bir kıza yer veriyosun bu ne ahlaksızlık

    B-Doğru dün gece baya zorluydu galiba senin için hala doğru düzgün yürüyemiyorsun

    Bunu dedikten sonra metroda smoke wed everyday çaldı amcalar gaza gelip twerk yapmaya başladı metrodaki zenciler 30 lük haşmetlilerini çıkararak huurnun yüzüne vurmaya başladılar kız ağlayarak metroyu terk etti bende metro yönetimini ele geçerip son hızla havalanına doğru sürdüm gelenek bozulmasın buda böyle bir anımdır
    ···
   tümünü göster