/i/Tespit

  1. 176.
    +25 -2
    huur çocukları gibi bunu yazmayı sevmiyorum ama başlık aklımda kalsın önce bir iki şey yaz da göreyim, o yüzden "REZ"
    edit: beyler bu muallak size diyor ki huur çocukluğuna huur çocukluğuyla karşılık verin, olmadığınız sahte bir kimliğe bürünün ve yapmacık olun, demek istemiş.
    madde 1 kimseyi taklit etme, kendin ol
    madde 2 seninle takılmayan kişi zaten senin en yakın arkadaşın değildir. o seni yakın arkadaş olarakta görmüyorsa nerede gezdiğin ne yaptığın çokta gibinde değildir.
    madde 3 hayatın çok hareketliymiş rolü yaparak kimseyi etkileyemezsin ki ben gezmeyi sevmeyen biriyim, her gün partilerde, konserlerde, etkinliklerde yer alan birisiymiş gibi gözüküp, sıkıcı bulduğum işleri yapıp kendimi mutsuz etmektense tek başıma yapmaktan hoşlandığım şeyleri yaparak mutlu olurum. +herkesi memnun edemezsin, o yüzden bir şeyleri başkası için değil kendin için yap
    madde 4 arkadaşlarınıza bir hiç gibi davranmak, arayan önemsiz kişiydi vs demek sizi yüceltmez daha aşşağılık bir kişi yapar ki Kibir şeytandandır.
    madde 5 asosyalseniz asosyalsiniz sizi seven böyle sevsin. sizi önemseyen kişi, topluma karışmanızı isteyen kişi: akşam napıyon kanka? diye telefon edecektir.

    gösteriş budalası, yapmacıklıkla süslenmiş bir kişi olmaktansa kendiniz olun her zaman. asosyal panpalarım şunu aklınıza kazıyın: "insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor."
    ···
    1. 1.
      +1
      Helal lan adamsın panpa
      ···
    2. 2.
      +2
      burayı okusanız yeterli başlığı gibtir edin
      ···
    3. 3.
      +1
      Doğru yazmışsın panpa
      ···
    4. 4.
      +1
      Helal olsun be
      ···
    5. 5.
      +1
      Aynen pampa
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster