/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    3. Bölüm: Vaaz
    ————————

    Bulunduğumuz sınıf masalarına alkışlarla geçip oturduktan sonra okul müdürü olacak Dumbledore, parmaklarını şıklattı ve bir baktık ki masamız yemeklerle, içeceklerle doldu. Çeşit çeşit çorbalar, et yemekleri, börekler ve tatlılara allah ne verdiyse daldık. 1 aydır su ve salyangozdan başka bir şey yiyip içmeyen ben, kendi yemeğimle kalmayıp tüm sınıfın yemeğini süpürdüm.

    Neyse, yemeklerden sonra müdür Dumbledore "Selamün Aleyküm değerli öğrenciler!" diye söze başladı. "Bu yıl, size yeni K.S.K.S. (Karanlık Sanatlara Karşı Savunma) öğretmeniniz, değerli M.F.G.H.E.H. (Muhterem Feyzullah Giben Hoca Efendi Hazretleri) ni takdim etmekten şeref duyarım!" O an çok feci bir alkış tufanı koptu Gryffindor sırasında. Biz Slytherin'liler de karşılık olarak onlara yemekten kalan kemik artıklarını fırlattık. "Yeni öğretmeninize başarılar, aramıza yeni gelen öğrencilerimize de merhabalar diliyorum, hoş geldiniz!"

    M.F.G.H.E.H. kürsüye çıktı, boğazını temizleyip "Bismillahirrahmanirahim," diyerek söze başladı. Ardından uzunca bir süre vaaz verdi. Feyz almışa benzeyen Gryffindorlu'ların aksine öfleyip püflüyorduk. Lily'i de süzüyordum tabii. "Erkeklerin ve dişilerin birbirine 1 metreden fazla yaklaşması... öğrencilerin namazlarını aksatması... ve günde en az 2 saat boyunca kitaplarımın okunmaması caiz değildir... ve yasaktır. Aksini yapanlar cezalandırılacaktır Allah'ın izniyle. Haydi selametle yavrularım!"
    ···
   tümünü göster