/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +35 -5
    -uyelerin tum itirazlarina ragmen alimlara bir sinirlandirma getirilmemistir. Sozluk 11-17yas arasi bebe mekanina donmustur.

    -zekice ve akil dolu basliklar giblenmemekte daha dogrusu bebeler tarafindan anlasilmamaktadir.

    -troll yapacak kadar bile beyni olmayan aptallarin baslik acmasi, daha da kötüsü bunlar trendde yogun ilgi gormektedir.

    -acitasyonlu basliklarin cogalmasi, cogunun dogru olmamasi tamamen prim amacli yazilmasi. Daha da kotusu ilkokullu bebelerin bu basliklara: "helal kardo adamsin" gibisinden seyler yazmalari.

    -internetten calinti seyleri trende girmek amacli sozluge yazmalari. Onedio ya cevirmeleri.

    -Sozlugun facebook sayfasinin yoneticilerinin 16-18yas arasinda obey sapkali bebelerden olusmasi. Sayfada "Bu arabayi begenmeyen erkek yoktur, pardon erkek dedim.s" gibisinden paylasim yapmalari. Daha da kotusu koskoca sozlugun sayfasindan kendi sayfalarinin reklamini yapmalari. (Bkz. Aga yak sigaralari yak)

    -Eski reyizlerden hepsinin hakli olarak sozlugu terk etmesi. Dogru duzgun mizah donmemesi.

    -Ve en kotusu sozluk moderasyonun bile cogunlugunun liseli veletlerden olusmasi. Kendi basliklarini trende almalari. Istedikleri basliklari kafalarina gore trendden indirmeleri. Olan bitende sacma sapan konusmalari.

    Iste bu sartlar altinda suanda burda bebe avutmanin bir manasi yok. Ergenlige yeni girmis veledlerin 2aylik sevgilisi icin cektikleri ask acisini anlattigi bu mekanda bulunmam IQ seviyeme ve yasima hakarettir. Önüncü nesil olduguma bakmayin ben bu sozluge bilo31 reyizin twitter gibertmesinde geldim . Daha onceki ikinci ve ucuncu nesil hesaplarim silik yemistir. (bkz: ben askere gidecem) (bkz: evrimterk)

    Sozluk suanda ne dogru duzgun mizah yapilabilen ne de ciddi konular konusulan bir yer olmaktan cikmistir. Tassak gectiginiz ekşi bile sizi suan giblememektedir. Her ne kadar mizah olmasada eķsi suanda gayet seviyeli ve zeki insanlarin bulundugu bir mekandir. Siz bol bol 'yakin sigaralari aga' ben gidiyorum.
    ···
   tümünü göster