/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -1
    1.Yüzü olmayan, takım elbiseli, zayıf adam
    2009 ‘da yaratılan ve internet forumlarında, bilgisayar oyunlarında yaşayan kurgu karakter Slender Man'in sadece kurgu olmadığını düşündürten olaylar var.
    Okuyan, izleyen, oyununu oynayanların hipnotize olmuş gibi gerçekten birilerini öldürmeye çalışmış. ilginç olan tarih boyunca Slender Man ile aynı görüntüde, yüzü olmayan zayıf, cani karakaterlerin betimlenmiş olması.
    1600'lü yıllarda yaşamış Daniel adında bir şövalye aynı şekilde betimleniyor. Çocukları kaçırıp, işkence çektirerek öldürmek suretiyle kendi yaşdıbını uzattığı anlatılıyor.
    Yüzsüz adam, çok daha eski, Kızılderili inanç kültlerinde de tasvir edilmiş. 2015'in başlarında Amerika'daki Kızılderili yerleşim yerlerinde özellikle Oglala Siu Kabilesi ‘nden12-24 yaş arası gençlerin Slender Man'i tasvir ederek, onun etkisi altında intihar ettiği bildiriliyor. Polise ifade veren kabile reisinin Slender Man in kadim inançlarındaki "intihar ruhu" ile aynı görüntüye sahip olduğunu söylemesi ile olay dallanıp budaklanıyor.
    http://95.211.168.15/news...100720152354172085229.jpg

    2-smile dog laneti
    http://95.211.168.15/news...0720152357222082337_2.jpg

    Bu resmin orjinali yok. Smile.dog dosyasının orjinaline ulaşmak nerdeyse imkansız. Paylaşıldığı an silinmekte ve paylasan kişi tespit edilemiyor.
    90'lı yılların ortalarında disket ve internet ortamında yayılmaya başlayan görselde Köpeğe benzer bir yaratık ve kamera flaşı ile aydınlatılmış, karanlık bir odada oturuyor. Tek arkaplan detayı ise insan eli izi şeklinde kan lekesi. Büyük bir sırıtışla, iki ön diş çok beyaz, çok düz, çok keskin ve insan dişine benziyor. Bu resmin orjinalini görenler, aynı sahnyei olur olmadık anlarda görmey başlıyor. Daha sonra kabusların da eşlik ettiği ruh hali insanları intihara sürüklüyor. "Gülümse, Tanrı seni seviyor" başlığı ile yayılan bir e-mail'in smile.jpg ekiyle birlikte internet dünyasını çalkalayan resim 400 e yakın kişinin intihar etmesine sebep olmuş.
    3-
    https://www.youtube.com/watch?v=Xf6Geh82vXg bişey açıklamama gerek yok videoyu izleyin sübliminal dolu beyin giben bi video Videonun neden böyle bir etki yarattığını anlamak için orjinalinden yola çıkılarak tekrar bir video üretiliyor. Pgibolojik tedavi gören tanıkların anlatılarına göre yeniden oluşturulan video orjinalinin etkisini yaratmaktan uzak. Kırmızı rengin hakim olduğu videoda sürekli titreşimlerle ekranda görülen şahsın mimikleri değişiyor ve her an bir hareket yapacakmiş hissiyatı veriyor. Aniden bir çınlama sesiyle devam eden videoda uzun süre hareket olmasa da, sahsın son saniyelerde bir tebessüm beliriyor ve ifadenin büyütülmüş haliyle final yapiliyor. Videonun sonunda uzun süre akvaryuma bakmış gibi bulanık hissediyorsunuz ve aklınız karışıyor.
    http://4-https://www.youtube.com/watch?v=qzHtrRUEKM0
    intihar ettiren beyin gibici bir video. squidwardün intiharı full bölüm
    özet geçmem gerekirse, birisi montaj esnasında bazı imgeler ve sesler yerleştirmiş videoya ama bunu yapan birisi değil, çünkü montajı izleyenler zaten montaj ekibi ve yönetmen, adamlar kendi yapmadıkları birşeyi izlemişler anlayacağın. ilk izlediklerinde fark etmişler, izleyen herkes şoka girmiş,video esnasında gördükleri görüntüler çizgi filmden daha çok gerçeği andırıyormuş(kan vs) ve duyulan sesler bi garipmiş. ama ikinci izlediklerinde düzgün bir şekilde görmüşler. videoda sürekli intihar et diye subliminal mesajlar verilmiş. o bölüm yönetmenin emri ile gösterimden çıkarılmış. ama montajın kendisi internete sızmış.

    5. ve en korkunçu direk sübliminal yollayıp beyninizi giben iq düşüren kimsenin girmemesi gereken aşırı zararlı web sitesi

    --- http://sentimentalcorp.org ---

    nothing yazan yere değilde üstteki resimlerden birini seçip çıkan videoları izleyin. beyin gibiyor. arkaplanda küçük küçük yazılmış fuckyoufuckyoufuckyou diye arkaplan var. sitenin sahibi bu siteyi insanların pgibolojisini bozmak için hazırladığını söylemiş.

    Beyler attıklarım arasında en zararlısı 5. olan. o gerçekten farklı. girmeyin. ingilizcem iyi bikaç şey okuyup izledim iq23 e düştü
    ···
   tümünü göster