/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    evet beyler size enistemle yasadiklarmizi anlaticam adettendir kendimi tanitayim;
    183 boyunda 80 kiloya yakin biriyim. enistemde muhtar tipli biri.

    Simdi beyler bizim bi yazligimiz var her yaz gideriz. babam halamlari da cagirmis ailecek geldiler.
    Direk olaya gecicem babamlar carsiya gitcekmis halam da onlarla gitti. evde ben enistem ve kuzenlerim kaldik. kuzenler bilgisayar basinda daha bebeler.
    neyse balkondayim oturuyorum sirtim agridi yamuk oturdugumdan mutevellit.bi dogrulim dedim tam o anda enistemde sigarasini dusurdu aminakodugumun dengesizi egilip almak istedi tahmin edeceginiz olay oldu dilim varmiyor amk. kalkti ayaga "benği mi zikecen lan amçıq "diyip yumruk salladi kodumun krosu onceden izledigim bruce lee filmleri sayesinde aninda sabote ettim. tuttum kolunu bisey demeden iceri gecti.5 dk sonra "la missisipili gel la buraya senle bi oyun oynicaz "dedi. lugatini gibtigim."ne var eniste?"dedim ,bi baktim bu donla oturuyor orda "insallah evcilik oynamicaz"dedim.bir bin gulusu atmis dedim gibi tuttuk.

    aradaki muhabbeti anlatim b:ben e:enistem

    b:noldu eniste
    e:otur hele .sen demin beni mi fordladin lan (bin gulusu devam ediyo)
    b:sacmalama eniste
    e:sira bende

    beyler altima sictim o an bu saymaya basladi 1 2 3 4 diye amk ben siciyorum hala .simdi yedim seni diye bi bagirdi korktum cikicam ordan kapiyi kapatmis muallak cikamiyom 5-10 dk surdu kacma cabam ama nafile zevkten titrer bi sesle"maaaarss" diye bagirdi gavat. bende tebrik ettim;aldim tavlayi koltuk altima kro salyangoz gibi tipi var falan ama tavlanin hakkini veriyo serefsiz.
    ···
   tümünü göster