/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -3
    Tüm oyunları en az 2 sene oynadım. 2 seneden az oynadığım oyunları yazmıyorum. Ayrıca rekorlar kıran oyunları yazıyorum sadece. haberiniz olsun. sonra bıdı bıdı zırlamayın

    Direk başlıyom beyler


    1- Efsane oyun Knight Online :



    18-60 yaş arası genellikle SAĞLAM DOSTLUK ların kurulduğu , Yardımlaşmanın bitmediği , bol bol taşak muhabbeti yapabileceğimiz nezih bi ortam. Bu oyunu oynayıp huur evladı gibi davrananları hiç görmedim ben. Bu oyunu zamanında veya şuan oynayan insan ADAMIN DiBiDiR.






    2- Metin 2 :



    Bunlar genellikle 2008 senelerinde tripkolic , loss gibi şarkıcıları dinliyorlardı. Şuan ise biraz daha taladro , azap laga luga boş isimlere döndü bu isimler. 12-25 yaş aralığı sıklıkla görülür, ortam kim gibti kim vurduya çok müsaittir. Nadir de olsa dostluklar görünür. Genellikle nike adidas takılan kitle kekolar bu oyunda mevcut.






    3- LOL :



    Şuan buna kızcanız ama , sıklıkla 12-18 yaş arası oynar, oyunda ana bacı allah din kitap sülale küfürleri havada uçuşur , egoist veletlerin gazinosuna dönmüştür güzelim oyun, Ortam hiç yok. LOL oynayan ya kendini çok beğenmiştir ya da çok sessiz ve saman altından su yürüten tiplerdendir.






    4- CS-GO :



    Bu oyunda Sıklıkla 16-25 yaş arası arkadaşlarımız dikkatimizi çeker, Ortam azda olsa var, Bu oyunu oynayan panpalarımız ya çok sosyal olurlar yada çok asosyal, ortası yok. Ülkeler arası dostluk mevcut.






    5- DOTA :



    Dotaya bağımlı bir insana lol demediğin sürece bir zararını göremezsin. Hayata bi şekilde tutunmaya çalışan arkadaşlarımız bunlarda. Yaş aralığı 16-25 olarak gözüküyor, her oyunda olduğu gibi 40 50 li insanlarda görebilirsiniz. Bu insan türleri daha çok takımca çalışmaktan zevk alırlar. Tam bir lider havası.


    ···
   tümünü göster