/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    Zevk alamıyorum. Hayattan öylesine bıkmışım ki.Arkadaşlarla arabayla gezerken bile zevk alamıyorum. Yani artık ruhum kalmamış gibi. Sanki ölüyüm. Hiçbir şey artık keyif vermiyor.Bu hayatta tek keyif aldığım yer doğa. Dereden su içsem bile keyif alıyorum. Böcekleri seviyorum. Hayvanları seviyorum. Hatta insanlardan çok seviyorum. Sanırım artık ruhum sadece doğaya ait.

    Şehir hayatı bana çok gerizekalıca geliyor.Hep aynı işler.Hep aynı yalanlar. Yalan hayatlar... Seni aksiyona sokacak bir olay bile yok. Doğada yaşama iç güdüsünü geri kazanıyorum.Şehirde elde edemediğim şey.

    En sevdiğim çocukluk dostumla bile takılsam keyif alırdım. Artık alamıyorum. Beraber düşer kalkar gezerdik. Beraber dayak yiyip dayak attığımız bile olmuştu.Şimdi bunca sene okul okudum. işe gireceğim.Ama ruhum öldükten sonra anlamı yok ki.insanlığımı kaybetmişim içimde sevgi bile kalmamış.

    Bir kız sevmiştim.O da beni seviyordu.Şimdi ise sana karşı birşey hissetmiyorum diyor. Kızlara olan güvenim yıllar önce kaybolmuştu.Bu kızla geri kazanmıştım ve sanırım tekrar geri dönüşü olmayacak şekilde kayboldu.Ben ki deliler gibi 31 çeken adam artık kızlara karşı bile birşey hissetmeyecek duyarlılağa gelmeye başladım. Sanırım aciksüel olma yolunda gidiyorum.

    Bu yaşadığım şey majör depresyon mu bilmiyorum.Ama pgiboloğa şu ana kadar hiç gitmedim gitsemde değişeceğimi düşünmüyorum.Çünkü zeki adamın tekiyim. Genelde zeki insan kendine zeki demez derler ya yalan tam tersine kendine zekiyim diye güvenen adam bir elin parmaklarını geçemeyecek kadar az.Çünkü pgibologların hayatta bir gibimden haberleri yok.Ne benim gibi fizik kuantum fiziği elektro manyetik veya donanım veya elektronik gibi işlerle uğraşıp dünyadan bihaber insanlar.Ve ben bunların yanında sosyoloji pgiboloji, felsefe,tarih ve dinle bile uğraşmış adamım. Yani tek taraflı yaşamış insanlar sadece manevi olarak.Ben ise hem mekanik ve hem maneviyattan bahsediyorum. işte burası kafayı yediğiniz noktaya çıkarıyor işi.Hem sözel hem sayısalı ağır koşullarda yaşıyorsunuz öyle düşünün. Kaç kişi kuran eski ahit ve yeni ahit okudu ki bu hayatta. Hayatın mekaniğini anlamaya çalışan veya uğraşan insanın bu kadar mutlu olacağını zannetmiyorum.

    Ben ne yapıyorum? Elektrik&Elektronik müh. mezun olmaya yaklaşan bir adam aynı zamanda felsefe ve ingilizce tarihi metinleri türkçe çevirmeye uğraşır mı? Veyahut bu kadar meraklı olabilir mi?işte beni hayattan bıktıran şeylerden birisi bu merak.

    Daha fazla yazmak isterim ama.Bir anlamı yok sadece derdimin üstüne dert örüyorum böyle.Bir gün çekip gideceğim fakat bu başkaları gibi sözde değil.Şu ana kadar ne kadar söz verdiysem hepsini tuttum.Çok kararlı bir insanım.Ve bunu da tutacağım. Sanırım sorularımı sadece doğa cevaplayacak.
    ···
   tümünü göster