/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +210 -21
    Deep web yalanlarla doludur.
    işte bunlardan bir kaç fotoğraf

    Önce deep webi bir tanımlayalım çoğu kişiye göre deep webin tanımı internetin karanlık yüzü... Derin ağ.. Chat odalarından anlaşma yapan seri katiller... Çok gizli pgibopat adamlar.. Akıllara zarar videolar.. gibi terimler olacaktır.

    Birçoğu doğru fakat hep kötü tarafından bakılmış. Deepweb denilen yer kurucusu olmayan tıpkı " www " yani World Wide Web e benzeyen ama ulaşım yolu daha farklı olan bir "ağ" çeşididir. Şaşırcaksınız fakat Dinamik IP kullandığı için normalden biraz da güvenli olan bu yerin, başka ilginç bir tarafı yoktur.
    Deep webde bir şey aranmaz bulmanız da çok zordur. Deep web bir site felan değildir. Sitelerden oluşur. Sosyal medya gibi yerlerde DarkWeb, DarkNet, Derin internet, Soğan Ağ, Hidden Net gibi terimler aynı ağı temsil eder. Deep webin içinde yasa dışı suç sayılan içerikleri paylaşan internet sitelerinin tamdıbına dark web denir fakat bu yaygın olarak Deep Web'in yerine de kullanılıyor.

    Pgibopat katillerden bahsetmişken kim bu katiller? kambur katil? bunların hikayesini birçoğumuz biliriz chat sitesinde takılırlar iş bitmeden para alıp iş bitince kalanını alırlar. Tam bir saçmalık.

    işte bu fotoğrafı ilgisi olan herkes bilir.

    Bir çoğumuz da inanmışızdır. Sosyal medya gibi yerlerde mutlaka katil reyisin kurbanı ile selfiesi gibi başlıklarla paylaşılmış olabilir.
    Ama bu resmi Google Görseller'de arattığımız zaman görselin "Remy Couture" adlı plastik makyaj uzmanın bir çalışması olduğunu anlıyoruz.

    Sizce koca bir ağ yapılandırılması olan DeepWeb'in ilginç paranormal resimlerle dolu olması mantıklı mıdır?

    Deep web katmanlardan oluştuğu için ilk katmanlardaki bilgileri, yüzey internet yani world wide webde de bulabiliriz.ilk katmanlarda chat siteleri, +18 siteler, işkence videoları, çalıntı kredi kartları ve elektronik ürünler satan siteler bulabilirsiniz. Fakat bizce asıl DeepWeb denen yer katmanlara indikce belli oluyor. Katmanlara geçiş zordur. Zaten tor browser ile de girmek imkansızdır. Katmanlara inecekseniz windowsu unutun! Ne kullanıcaz derseniz Linux tam bu işe göre. Chaos vpn ile 5.katmana ilk adımınızı atabilirsiniz. Ama bunu tabii ki de önermiyoruz.

    DeepWeb insanın amacına göre değişir. Kötü niyetle giriyorsanız farklı, bilgi amacıyla giriyorsanız farklıdır.

    Yalanlara biraz daha göz atalım.

    Paylaşılanlara göre bu fotoğraf;

    "DeepWeb bilim adamlarının ölümsüzlük üzerine çalışması" şeklinde paylaşılıyor.
    Ama biraz araştırınca bu görselin Frankenstein'ın Gelini Adlı filmden alınıdığını görebiliriz. DeepWeb ile uzaktan yakından alakası yok .

    Google'a DeepWeb fotoğrafları yazarak birçoğuna ulaşabiliriz.


    Bu örnekte ise, +18 bir deneyde mahkumlar birbirine bağlanarak dev bir kırkayak oluşturulmuş. Gerçekten çok ilginç.

    Fakat gel gelelim böyle bir fotoğrafında Cannibal holocaust filmine ait olması bizi üzdü. Birçok fotoğrafa siyah beyaz efekti verilerek korkunç bir hale dönüştürülmüş

    Ve bizim yüzlerce kez gördüğümüz çok meşhur olan o fotoğraf.


    Deep webde bir ameliyat,Bu fotoğrafı biz Masada yatan seri katil ve öldürdüğü kurbanların yüzünü kendine naklediyor şeklinde gördük. insanın inanası geliyor. Hikaye ne kadarda güzel oturtulmuş. Fakat bu fotoğrafta bir filme ait.

    Birde bu fotoğrafa bakalım. Yaşlı teyzeler anı olsun diye güzel bir fotoğraf çektirmiş.

    Görselin üzerine sadece küçük bir eski zaman efekti verilince ne kadar da ürkünç olmuş.
    -Alıntıdır.
    the eminem show panpama ve Sıkı Bilgi kanalına teşekkürler.
    Kesinlikle prim amaçlıdır!
    ···
   tümünü göster